GeriSeyahat Fırsatlar-Fikirler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Fırsatlar-Fikirler

Fırsatlar-Fikirler

Büyülü rüyalar diyarı Disneyland

Etstur, içindeki çocuğu kaybetmeyenler ya da çocuklarına görkemli bir yaz tatili hediyesi vermek isteyenleri Paris’teki eğlence diyarı Disneyland’a götürüyor. Konaklama, kahvaltı ve park biletlerinin dahil olduğu paketlerin fiyatı 229 euro’dan başlıyor. Disneyland gezisinde Mickey Mouse, Minnie, Pamuk Prenses, Pinokyo ve Peter Pan gibi dünyaca ünlü masal kahramanlarıyla tanışma imkânının yanı sıra birçok aktivite sizi bekliyor. Beş etkileyici bölümü ile Disneyland® Park; özel sinema, televizyon ve animasyonlarına ait özel efektleriyle Walt Disney Studios® Park kapılarını sizin için açacak. Üstelik şimdi kampanya kapsamında minimum 3 gece aileleriyle konaklayan 7 yaş altı çocuklardan ücret alınmıyor. Tatil boyunca çocuğunuzla keyifli vakit geçirirken aynı zamanda romantizm ve tarih kokan şehirde birbirinden ünlü mağazaları, müzeleri gezebilir, kafelerde yorgunluk kahvenizi yudumlayabilirsiniz. (www.etstur.com)

Van’a kültür turu

Antonina Turizm, 30 Ağustos-01 Eylül tarihleri arasında Van’a 2 gece 3 günlük kültür turu düzenliyor. Tatvan (Bitlis), Ahlat (Bitlis), Muradiye, Ahdamar, Gevaş gezilecek yerler arasında. Fiyatı 1300 TL’den başlıyor. (www.antoninaturizm.com)

Doğu Karadeniz, Batum ve Kars’a kültür turu

Etiks Turizm 23-29 Ağustos tarihlerinde, Doğu Karadeniz, Batum ve Kars’a tur düzenilyor. Fiyatı 1.865 TL. (http://keyifliturlar.com)

False