FETÖ 14 Ağustos'u mu işaret etti?

Güncelleme Tarihi:

FETÖ 14 Ağustosu mu işaret etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2016 07:52

Darbe girişimi ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Gülen son yaptığı açıklamada 'kuluçka' örneğini verip "Beklentilerin karşısında kuluçkada yumurtaların 20 gün çevrildiği gibi sabret" demesi 'FETÖ 14 Ağustos'u mu işaret ediyor?' yorumlarına neden oldu. Ayrıca FETÖ'ye bilgi sızdırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan Akif Mustafa Koçyiğit adına açılan Twitter hesabı üzerinden paylaşılmış olan son tweette dikkati çeken bir tarihe işaret edildi.

Haberin Devamı

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimine önceden işaret ettiği ve yoğun şekilde hazırlandığı belirtiliyor. Sosyal medyada Gülen ve FETÖ mensuplarının çeşitli mesajlarla, örgütün yayın organlarının ise sembollerle 15 Temmuz'a dikkat çektiği belirtiliyor. Zaman gazetesinin 9 ay önce yayınlanan siren sesi ve ardından gülen bebekli reklamının da darbe işareti olduğu yönünde yorumlar var.

KULUÇKA MESAJI

Gülen son yaptığı açıklamada ise mensuplarına 'sabredin' talimatı verdi. Mesajında 'kuluçka' örneği kullanan Gülen, "Ne kadar ağır gelirsen gelsin dişini sık ve sabret. Beklentilerin karşısında kuluçkada yumurtaların 20 gün çevrildiği gibi sabret" dedi. Son konuşma ve internetteki kimi mesajlar 'FETÖ 14 Ağustos'u mu işaret ediyor?' yorumlarına neden oldu. 

Haberin Devamı

14 AĞUSTOS TWİTLERİ

Başbakanlık Uzmanı olarak görev yapan ve FETÖ'ye bilgi sızdırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan Akif Mustafa Koçyiğit adına açılan Twitter hesabı üzerinden paylaşılmış olan son tweette dikkati çeken bir tarihe işaret edildi.





FETÖ 14 Ağustosu mu işaret etti


 


SON VİDEO ÖLÜM TEHDİDİ Mİ?

Gülen'in dün internete düşen videosunun tehdit içerdiği yorumu da var. Gülen, son konuşmasında “Ey şuna, buna dalan insan, değişik şeylerle zehirlenen insan, yarına çıkacağına teminat yok. Beyin kanaması balyoz gibi inebilir alır götürür. Hiç ummadığın yerine kanser ilişir alır, götürür. Ansızın gelir çarpar” diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!