Fener'in farkı Caner ve Gökhan

F.BAHÇE’nin Elazığspor karşısında aldığı 4-0’lık galibiyet takımın kazanma alışkanlığı açısından önemli bir dönemeç oldu.

Haberin Devamı

Maçın genelinde topa sahip olan ve kanatları iyi kullanan Fenerbahçe’de Caner ile Gökhan Gönül’ün muhteşem performansı devam ediyor.
Caner ve Gökhan’ın hücuma çıkması fark yaratırken, yaptıkları bindirmeler ceza sahasına yapılan orta sayısına da büyük katkı sağlıyor. Fizik kondisyon olarak şu anda Avrupa’nın en formda kanat oyuncuları arasında yer alan ikilinin hücum bölgesine atılan olumlu paslardaki etkisi her hafta belirgin bir şekilde artmaya devam ediyor. F.Bahçe’nin bulduğu ilk golde korneri kullanan Caner, Sow’u ön direkte topla buluşturarak asisti yapan futbolcu olurken, ikinci gol ise Gökhan Gönül’ün muhteşem pasıyla geldi.

MEHMET TOPAL FAKTÖRÜ

LİGİN en alternatifli orta alan kadrolarından birine sahip olan Fenerbahçe, Topal, Meireles ve Cristian ile 5 haftanın en iyi performanslarından birine imza attı. Özellikle Topal’ın takıma kattığı pozitif etki belirgin bir şekilde artmaya devam ediyor. Topal’ın ilk yarıda 35 olumlu pasla sahadaki tüm futbolcuların neredeyse 2 katına çıkmasının yanı sıra Alves-Egemen ikilisinin arasında son adam görevini başarıyla yapması da başarılı futbolcuyu takımın vazgeçilmezlerinden biri haline getiriyor.
Meireles ve Cristian’ın da Elazığspor karşısındaki etkili oyunları Fenerbahçe’nin son dönemde kaybettiği orta alan üstünlüğüne dayalı futbolunu yeniden canlandırması açısından oldukça önemliydi.

Haberin Devamı

BİYONİK ADAM KUYT

F.BAHÇE’nin sağ kanattaki etkili ismi Dirk Kuyt, tecrübesi ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle takımın önde gelen ismi olmaya devam ediyor. Fenerbahçe’nin ikinci golünü kaydeden Hollandalı, ilk yarıda 6 kilometrenin üstüne çıkan tek futbolcu olurken, deyim yerindeyse sahada basmadık yer bırakmadı. Krize neden olan Sow’un uzun süre sonra ilk 11’de yer alması ve 3 golle dönüşü kara bulutları da dağıtmış oldu. Senegalli’nin attığı 3 golün yanı sıra çalışkan futbolu da Yanal’ın hanesine gecenin artılarından biri olarak yazıldı.

MAÇIN İYİSİ

Attığı gollerle galibiyeti getiren Moussa Sow...

MAÇIN KÖTÜSÜ

Elazığspor savunma hattında mücadele boyunca tel tel döküldü.

Haberin Devamı

Hakem: Karşılaşma boyunca kendisine fazla iş düşmedi.

Yazarın Tüm Yazıları