Eşinin sağlık sorunu intihara götürdü

Güncelleme Tarihi:

Eşinin sağlık sorunu intihara götürdü
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2016 12:24

Eşinin sağlık sorunu intihara götürdü

Haberin Devamı

Cevdet ŞEN/BERGAMA (İzmir), (DHA)- İZMİR'in Bergama İlçesi'nde, psikojik sorunları olan eşine üzülen 55 yaşındaki Sabri Aslan, babasından kalan eski boş evin çatısındaki kalaslara kendini urganla asarak yaşamına son verdi.
Psikolojik sorunları bulunan eşi 49 yaşındaki S.A.'ya baktığı için evde bakım ücreti alan ve bu nedenle hiçbir işte çalışmadığı öğrenilen Sabri Aslan, dün saat 14.00 sıralarında, Bergama'nın kırsal Çamoba Mahallesi'ndeki babasından kalma eski evin çatısındaki kalaslara urganla asılı olarak, bulundu. İpi keserek Aslan'ı bulunduğu yerden indiren mahallenin gençleri, durumu 112 Acil Servis ve Jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Aslan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Jandarmanın yaptığı incemede üzerinden çıkan, 'Ölümümden kimse sorumlu değildir' yazılı nottan intihar ettiği anlaşıldı. Aslan'ın, cesedi bulunmadan bir saat önce aynı mahalledeki evinden dışarı çıkarken eşi S.A.'ya, "Eve gelmezsem beni ara. İntihar etmeye gidiyorum" dediği öğrenildi.
Çamoba Mahallesi Muhtarı Ramazan Güven de Aslan'ın psikolojik sorunları nedeniyle rahatsız olan eşinin durumunun bir türlü düzelmemesine üzüldüğü için intihar etmeyi düşündüğünü belirtip, "Bunu son zamanlarda sık sık söylüyordu. Onun bu durumunu yetkilileri bildirdim. Son olarak geçen 25 Mart'ta Bergama Sosyal Yardımlaşma Derneği'ni aradım. 'Pazartesi günü gel. Senden bir dilekçe alalım, gereğini yaparız' dediler. Ama daha dilekçeyi veremeden acı haberi aldık" dedi.
Aslan'ın cesedi savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, jandarma soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!