Erzincan'da köy yollarına sıcak asfalt

Güncelleme Tarihi:

Erzincanda köy yollarına sıcak asfalt
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2017 12:06

Erzincan'da köy yollarına sıcak asfalt

Haberin Devamı

Coşkun MENEK / ERZİNCAN, (DHA) – ERZİNCAN  İl Özel İdaresi tarafından geçtiğimiz yıl kurulan tesis ile birlikte köy yollarına sıcak asfalt dökülüyor. Vali Ali Arslantaş, Kemah ilçesine bağlı Muratboynu Köyünde yürütülen çalışmaları denetledi.
Doğu Anadolu Bölgesinin en modern sıcak asfalt tesisinin kurulduğu Erzincan’da merkez belde ve köylerinin yanı sıra ilçelerdeki köy yolları da sıcak asfalta kavuştu. Yaklaşık 40 derece sıcağa rağmen İl Özel İdaresine bağlı ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vali Ali Arslantaş ve beraberindeki Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Kemah Kaymakamı Cuma Çotu, Kemah Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Yaşar Felekoğlu, Kemah İlçesine bağlı Muratboynu Köy yolunda başlatılan sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledi.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Yaşar Felekoğlu’ndan yürütülen çalışmalara yönelik bilgi alan Vali Arslantaş, İl Özel İdaresi olarak yoğun ve sistemli bir asfaltlama çalışması içerisinde çalışmaların yürütüldüğünü bildirdi. 

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!