GeriSeyahat Erkekler bu yaz şort giyiyor fındık votka ikram ediyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Erkekler bu yaz şort giyiyor fındık votka ikram ediyor

Erkekler bu yaz şort giyiyor fındık votka ikram ediyor

Günümüz erkekleri, fiziğine, yaşam şartlarına, yediğine içtiğine sonuna kadar dikkat ediyor. Gideceği mekanı önceden araştırıyor, modaya kadınlar kadar önem veriyor. Sahilde veya gece kulübünde kıyafetlerinin trendlere uymasına özen gösteriyor. Popüler mekanları takip edip en trend içkiyi içiyor. Tabii bu ilkbahar yaz mevsiminde de erkekleri yine pek çok yenilik bekliyor. Biz de bu yeniliklere karşı hazırlıklara başlamanız ve önlemlerinizi almanız için Boyner Back-Up’un danışmanlarına yazın trendlerini sorduk.

EVDE TOPLANILIYOR EV YEMEKLERİ YENİYOR
Eğlence Danışmanı Richie Varon

* Erkekler daha çok yeni açılan gece kulüplerini ve restoran trendlerini sormak için beni arıyor. En çok fiyatları ve gece klüplerinin girişlerinde herhangi bir zorlukla karşılaşıp karşılaşmayacaklarını merak ediyorlar.
* Öncelikle erkek erkeğe takılmayı sevenlerden başlayalım. Onlar için bu yazın ana mekanı evler. Vakit geçirmenin en birinci yolu da konsol oyunlar; PlayStation 3, Xbox 360 ve Nintendo Wii...
* Yurtiçindeki yazlık mekanlar arasında Çeşme, Bodrum ve İstanbul üçgeni arasında mekik dokunuyor. Yurtdışı seyahatler için Uzakdoğu tercih ediliyor.
* Kulüpler arasında kızların yoğun olduğu mekanlar yine rağbet görüyor. Bu tarz mekanların birinden çıkılıp diğerine giriliyor. Yazlık mekanların açılacağı Kuruçeşme sahili yine gözde semtler arasında. Sigara yasağıyla özellikle açık mekanlar tercih ediliyor. Reina, Sortie açık hava olmanın avantajlarını yaşayacak.
* Brunch ve iş çıkışlarında klasikler değişmiyor; Lucca veya Bej.
* Kadınlarla yakınlaşmaya damgayı ev partileri vuruyor. Bu tip partilere kaymanın temel sebebi ekonomik kriz. Ev partisi vermecekseniz önerim; küçük mekanları kiralayıp içkileri daha az fiyata alıp tüketmeniz. Bir de partilerde kadın erkek dengesiyle kaliteli müziği eksit etmeyin.
* Kadınlar kendine güvenen erkek görüntüsünden etkileniyor. Bu yazın tanışma yönteminde klasiğe dönüş var, kesişmeler tekrar revaçta.
* Gece kulüplerindeki Lady Gaga ve Hande Yener’in yeni albümlerinin dinleneceğini düşünüyorum.
* Yemeklerde ise trend ev yemekleri.
* Meyvalı kokteyller, mojito ve votka bolca tüketiliyor. Sahilde mojito ve long island yanınızda bulunsun. Kadınları etkilemek isteyenler fındık votka ikram etsin.

SLİP MODASI KORKUTUYOR PANTOLONLAR RENKLENİYOR
Alışveriş ve Stil Danışmanı Tülin Kermen


* Eskiden erkekler karşısındaki için giyinirdi. Şimdi kendini iyi hissetmek için giyiniyor. Çünkü sen kendini iyi hissedersen, karşındaki de seni beğeniyor.
* 2010 ilkbahar-yazında, erkek modası eski zamanlardan esinleniyor. Erkek koleksiyonlarında pastel tonlar, toprak ve doğa renkleri ağırlıklı. Marin renkleri de unutmamak lazım.
* Gece dışarıya çıkarken ince merserize tişörtler, şile bezi gömlekler ve şortlar ön planda. Şortsa günün her saati kullanılıyor. Ama bu yaz gece hayatında da büyük rol oynayacak.
* Gece kulüplerinde takım elbise altına spor ayakkabı modası dolu dizgin devam ediyor. Kadınların babetlerinde sivri burunlar görünürken erkeklerde neredeyse hiç karşımıza çıkmıyor.
* Kışın kaşkolu yazın fulara dönüşüyor. Zımbalı, zımbasız deri bileklikler ve şapka, modaya uyan bir erkeği anlamak için ipucu olabilir. Serin gecelerde güderi gömlek ve montlar popüler.
* Kravatlarda yazlık merserize ön plana çıkıyor, kısa kollu, polo yakalı tişörtlerle tamamlanıyor.
* Gömlekler ve pantalonlar hem daralıyor, hem kısalıyor. 1950’li yılların modası geri geliyor, hatta geldi bile. Ayak bilekleri neredeyse ortada. Uzun paçalar bile kıvrılarak giyiliyor.
* Kotlar kırmızı ve saks mavisi gibi parlak renklerde karşımıza çıkıyor. Gömleklerdeyse yakasız hakim yaka ve yumuşak yaka gömlekler var.
* Sahillerde erkeklerin kıyafeti daha çok kasları. Slip modası korkutucu ama var. Slip şortlar daha modern. Bu yaz erkekleri sahillerde biraz daha renkli ve belki de şapkalı göreceğiz. Parmak arası modasıysa bitmez, çünkü artık klasik.
* Pareo Türk erkeklerine sıçradı bile. Bazılarına çok da yakışıyor. Bu modeli ruhuyla özdeşleştirebilenlerin uygulamasını tavsiye ediyorum.
* Güneş gözlüklerinin kemikten çok metal çerçeveleri revaçta. Bir de kayak gözlüğü gibi olanlar, klasik modellerin modernize halleri ve retro modeller var.
* Kilo şikayeti olanlar çok cepli, çok dar ve çok bol duran kıyafetlerden uzak durmalı. Zayıf erkekler özellikle buruşuk duracak kumaşlardan kaçınmalı.

KADIN RUHUNDAN ANLAYAN KENDİNE GÜVENEN ÇEKİCİDİR
İlişki Koçu Cansu Yağız Ayazi


* Sanılanın aksine erkekler ilişkilerinde kadınlardan daha çözüm odaklı. Genellikle partnerlerinin uzaklaşmasını anlayamadıkları ve ilişkiyi eski haline döndürmek istediklerinde yardım istiyorlar. Nasıl af dilemeleri gerektiğini, bir hatayı telafi etmek için neler yapmaları gerektiğini soruyorlar.
* Erkek her daim kendine güvenli, çekiciliğinden emin, doğal ve kendine özgü olmalı. Çünkü kendine güven aynı zamanda saygınlık, rahatlık ve eğlenceli olmayı beraberinde getiriyor.
* İnsanlar yanlarında rahat ettikleri, eğlenebildikleri ve saygınlık hissi uyandıran insanlara bağlanıyor.
* Bir erkek bütün bunlara ilaveten kadın ruhundan anlıyor ve sürprizli bir karakterse çekiciliğine çekicilik katıyor.
* İlişkilerin en büyüğü kallavisi hala evlilik. Düğün Danışmanı Esra Rakıcıoğlu, erkeklere düşen en önemli rolün gelinin hayallerini dinleyip ona fikir vermek ve yardımcı olmak olduğunu anlatıyor.
* Evlenme teklifi ettikten sonra erkeğin dünyasında bir heyecan başlıyor. Erkekler, işe düğün bütçesini hazırlamakla başlıyor. Sevimli bir konu olmasa bile bütçe hazırlığı, hem gelinle olan ilişkilerinde destek olacak, hem de alacakları hizmetleri araştırırken gerek zaman gerekse seçim yapmalarında kolaylık sağlayacaktır.
* Düğün günü daha çok gelinle ilgilenildiği için damatlar her zaman ikinci planda kalıyor. Bu yüzden trend hazırlık odasında mutlaka birkaç arkadaşlarıyla birlikte olmaları. Damatlıklarını giyerken de yardım almak alabilirler böylece.
False