GeriSeyahat Erkek modasında 10 hata
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Erkek modasında 10 hata

Erkek modasında 10 hata

Dünya modasının önde gelen isimleri erkeklerin kıyafet ve aksesuar seçiminde yapmaması gereken 10 büyük hatayı sıraladı.

PANTOLON PAÇASI BİLEKTE BİTMELİ: Yükselişte olan bir rap starı değilseniz boyu çok kısa veya uzun pantolon giymeyin. Banana Republic `in erkek giyim uzmanı Michael Anderson `a göre pantolonun ayak bileğine tam oturması gerekiyor.

 KIYAFETLERİ ÇORBA YAPMAYIN: Farklı desen veya modelde giyinmeyin. Her şey birbiriyle uyumlu olmalı.

 

 KISA KRAVATLARA SON: Ben Silver mağazası uzmanları erkeğin kravatının boyunun 142 cm. olmasını öngörüyor. Uzun boylu erkekte ise 152 cm. olabilir.

 

 BEL YÜKSEKTE OLMAMALI: Yüksek belli pantolonlar erkeklere göre değil. Pantolon kalça kemiğine tam oturmalı.

 

 KADINLAR İLK AYAKKABIYA BAKAR: Baxter `a göre erkekler yanlarında her zaman ayakkabı cilası taşımalı. Kadınlar erkeklerin ayakkabısına çok dikkat eder.

 

 RENK UYUMU ÖNEMLİ: Ayakkabı ve kemerden vazgeçmeyin. Arnold Brant ve Lanier`den Tracie Young , `Aksesuar seçiminde aynı renk familyasına sadık kalınlı` dedi.

 

 BEYAZ ÇORAP İNTİHAR GİBİ: Sperry Topsider ürün müdürü Lee Bexter: Kızları kendinizden kilometrelerce uzaklaştırmak mı istiyorsunuz? Beyaz çorap giyin.

 

 CEP TELEFONLARI CEPE: Erkeğin beline elektronik cihaz, anahtarlık veya uğur sembolleri asması çok çirkin.

 

 LEKELİ GÖMLEKLER ÇÖPE : Hickey Freeman `ın ürün geliştirme bölüm başkanı Jon Morales : Her zaman yedek gömleğiniz ofisiniz bir kenarında dursun.

 

 ÜST ÜSTE GİYİNMEYİN: T-shirtün üzerine saçaklı gömlek veya fanila giymeyin. Süveter ve ceketi tercih edin .

False