GeriSeyahat En moda 10 kural
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
En moda 10 kural

En moda 10 kural

Sonbahar-Kış sezonunda, hangi desenler ön plana çıkıyor, neler giymek gerekiyor?

Ä°ÅŸte sezonun olmazsa olmaz 10 moda kuralı  Â

 

1) Bu kış, basma desenli elbiseler yerini ekose kumaşlardan yapılmış gömlek ve eteklere bırakacak.

 

2) Desenlerden bahsetmişken; gece gündüz her ortamda kullanılabilen leoparı unutmamak gerekiyor. Leopar sevmeyenler ise eşarp ya da ayakkabı gibi aksesuarlarla modayı yakalayabilir.

 

3) Geçen kış moda olan püsküllü pançoların yerlerini büyük triko hırkalar ve pelerinler aldı.

 

4) Kovboy tarzı binici çizmelerini de depoya kaldırma zamanı geldi. Bu kış, botlar bilekte bitiyor. Üstelik bu kısa botlar, hem taytlarla hem de eteklerle giyilebiliyor.

 

5) Bu kış ceket-pantolon tercihi bir önceki senelere göre daha çok olacak. Tabii dileyenler, baskılı rugby tişörtler ve pilili eteklerle, kolejli gibi görünmeye devam edebilir.

 

 

6) Geçen yıl aldığımız, çingene tarzı etnik gömlekleri de uzun bir süre görmeyeceğiz. Bu gömlekler yerini kravat yakaya ve fırfırlı modellere bıraktı.

 

7) Kamuflaj baskılı, naylon poşet çantalar da artık yok. Onların yerini metalik deri çantalar aldı. Gece çantalarında ise değişen pek bir şey olmadı. Geçen yıl alınan düz deri çantlar ve büyük çantalar bu kış da kullanılabilir.

 

8) "Kat kat", bu sezon giyinirken en çok karşılaşacağımız terim olacak. Çünkü hırkalardan paltolara, her şey hacimli ve kat. Bu yeni modelleri sevmeyenler, geçen yılın favorisi, vücuda oturan askeri kabanları tercih edebilir.

 

9) Ayakkabılar hem babet hem de platformlu olarak karsımıza çıkıyor. Geçen kış satın aldığımız babetleri, rahatlıkla kullanmaya devam edebiliriz.

 

10) Dora ve lame bu sezon çok moda. Daha önce, sadece geceleri giymeye alışık olduğunuz, elbise ve bluzları, bu yıl gündüzleri de giymeye hazırlanın.

False