"En çok parayı siz alıyorsunuz top oynayın artık"

Güncelleme Tarihi:

En çok parayı siz alıyorsunuz top oynayın artık
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2016 12:38

Fenerbahçeli yöneticiler, oyuncularına "En çok parayı siz kazanıyorsunuz saha içinde artık inisiyatif almalısınız" dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de istenen sonuçlar ve futbol henüz sahaya yansımadı. Bunun en önemli sebeplerinden biri ise yaratıcı orta saha transferinin yapılamaması oldu. Teknik adam ve sistem değişikliği ile de yeni bir sürece girildi. Tüm bu olumsuzluklara rağmen sarı-lacivertliler, ellerindeki kadronun özellikle lig mücadelesi için yeterli olduğunu düşünüyor.

Yaşanan sıkıntılara rağmen mevcut takımın durumu tersine çevirebileceği fikri hakim. Bu inanç ve beklenti futbolculara da aktarıldı. Sarı-lacivertli yöneticiler oyuncularla yaptıkları toplantıda, “Siz bu ligin en iyi, en pahalı ve en çok para kazanan oyuncularısınız. Ne olursa olsun bu tabloyu değiştirecek isimler de sizlersiniz. Camianın beklentisi büyük, sahada bunu da karşılamak size düşüyor” ifadelerini kullandılar.

Haberin Devamı

İNİSİYATİF MESAJI VERDİLER
Yöneticiler bir anlamda saha içindeki sıkıntıların aşılması için futbolcuların inisiyatif kullanması gerektiğinin mesajını verdiler. Teknik heyet ve yönetimin yapacaklarının bu saatten sonra sınırlı olduğunun altını çizdiler.

OZAN'DAN ÖZELEŞTİRİ
Sarı-lacivertli futbolcular da oynanan kötü futbola çare bulmaya çalışıyor. Ozan Tufan’nın da soyunma odasında “Neden bir türlü oynayamıyoruz?” diyerek özeleştiri yaptığı öğrenildi. Benzer şekilde birçok futbolcu da aynı düşünceyi ifade ediyor.

Altı çizilen konu ise sadece istenen oyunun tek devre sahaya yansıması... Futbolcular, bu durumu düzeltmek için neler yapılabileceğiyle ilgili kendi aralarında sürekli konuşuyor, çözüm arıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!