Emekli öğretmenlere kutlama

Güncelleme Tarihi:

Emekli öğretmenlere kutlama
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2015 14:40

İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, "Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere eğitim ordusunun neferi olarak, eğitim sırasında veya sonrasında eğitime hizmet eden, gönül veren rahmeti rahmana kavuşmuş olan tüm öğretmenleri minnetle anıyorum" dedi.

Haberin Devamı

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Validebağ Mustafa Necatibey Öğretmen Huzurevi'ndeki öğretmenlerle bir araya gelen Yıldız, konuşmasından önce öğretmenlerin ellerini öptü.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın tek ve özel kurumunda öğretmenleri ağırlamaktan kıvanç duyduğunu belirten Yıldız, şunları söyledi:
"Bu yoğun program içerisinde sizin tebessümünüz bizi mest ediyor, rahatlıyoruz, bizlerden bu hediyeyi esirgemediğiniz için sizleri alkışlıyorum. Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere eğitim ordusunun neferi olarak, eğitim sırasında veya sonrasında eğitime hizmet eden, gönül veren rahmeti rahmana kavuşmuş olan tüm öğretmenleri minnetle anıyorum. Onların her birinin ruhlarına birer fatiha gönderelim, bizim yapabileceğimiz birer duadır. Aramızda kalan bir çiçek buketi gibi büyüklerimize hürmet noktasında  üzerimize düşeni ifa etmek bizim için çok daha önem kazanıyor. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Geleceğe ilişkin yapmamızı istediğiniz varsa emrinize amadeyiz. En derin saygılarımızı sunuyoruz."

Haberin Devamı

Öğretmenlere dağıtılan çeşitli hediyelerin ardından etkinlik sona erdi.

 

BAKMADAN GEÇME!