Yeni hat fiyatları 2022 - Turkcell, Türk telekom, Vodafone ve Bimcell hat ücreti ne kadar ve kaç TL? (Faturasız, kontörlü)

Güncelleme Tarihi:

Yeni hat fiyatları 2022 - Turkcell, Türk telekom, Vodafone ve Bimcell hat ücreti ne kadar ve kaç TL (Faturasız, kontörlü)
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2022 17:59

Her zaman olduğu gibi 2022 yılında da yeni hat fiyatları merak edilmektedir. CSM operatörleri arasında tercihinizi yaparak yeni hat satın alabilirsiniz. Turkcell faturalı ya da faturasız hat fiyatlarına operatör sitesinden erişim sağlanabilmektedir. 2022 Turkcell faturasız hat ücretlerine de online olarak erişim sağlanabilmektedir. Yeni hat fiyatları 2022- Turkcell, Türk Telekom, Vodafon ve Bimcell Hat ücreti ne kadar ve kaç TL? (Faturasız, Kontörlü) hakkında işte tüm detaylar...

Haberin Devamı

Yeni hat fiyatları 2022 yılı için operatörler arasında farklı ücrete sunulabilmektedir. Yeni faturalı ya da faturasız hat sahibi olmak isteyenler öncelikle operatörünü seçmeli avantajlarını öğrenerek karar vermelidir.

YENİ HAT FİYATLARI 2022 – TURKCELL, TÜRK TELEKOM, VODAFONE VE BİMCELL HAT ÜCRETİ NE KADAR VE KAÇ TL? (FATURASIZ KONTÖRLÜ)

Yeni hat fiyatları, yeni telefon alacaklar ve hattını değiştirecek olanlar için çok önemli bir konudur. Elbette fiyatlardan önce operatörün sunduğu avantajlar ve çekim gücü düşünülmektedir. 2022 yılında tüm operatörler yeni hat fiyatlarını belirleyerek internet sitelerinde yayınlamaktadır. Bu konuda ihtiyacı bulunanlar 7/24 internet erişimi yaparak kendilerine en uygun fiyat ve operatör kararını verebilirler. Tüm operatörler müşteri memnuniyeti kazanabilmek amacıyla birbirinden güzel avantajlar sunmaktadır. Ancak yeni hat fiyatları operatörler arasında farklı olabileceği gibi bayiler arasında da farklı olabilmektedir. İster faturalı ister faturasız hat sahibi olmak isteyenler güncel ücretlere kolaylıkla ulaşabilmektedir.

TURKCELL

Turkcell, yeni hat satın almak isteyenler 2022 yılı için belirlenen 150 Tl civarında ödeme yapmaları gerekmektedir. Tercihini Turkcell’ den yana kullanalar pek çok avantaja da sahip olmaktadır. Turkcell bayileri ise kendi fiyat politika ve kampanyalarını yapabilmektedir. Turkcell faturasız hat paket ve kampanyaları kullanıcıya göre de değişmektedir. Faturalı hat sahipleri, Turkcell Sponsorlu hat sahibi de olabilmektedir. Bunun için faturalı hattını Sponsor olarak tayin ederek vergilerini faturalı hat üzerinden ödeyebilmektedir.

Yeni hat sahibi olmak isteyen ve tercihi Turkcell olanlar;

Bol GB tanışma seti, Sponsorlu hat sahibi, Turist tanışma paketi, Hadi gel paketi, Genç avantaj 6GB kampanyası, Lifecell hoş geldin kampanyaları arasından seçim yapabilirler.

Turkcell yeni hat faturasız başvurusu yapabilmek için, internet sitesine giriş yaparak, nüfus cüzdanıyla birlikte Turkcell merkezlerine başvurulmalıdır. Ayrıca internetten de yeni hat başvurusu yapılabilmektedir. Rastgele tercih kullanabileceği gibi son dört haneye göre numara aramak istiyorum ya da bütün numarayı aramak istiyorum diyebilirsiniz. Yeni hattını Turkcell’ den alanlara yeni hat kampanyası dahlinde dört ay her ay 2GB toplamda 8 GB hediye internet verilmektedir.

VODAFON FATURALI FATURASIZ FİYATLAR

Vodafon, faturalı ve faturasız hat sahibi olmak isteyenlere gülümseten çözümler sunmaktadır. Vodafon’ da faturasız hat fiyatları 95 TL – 120 TL aralığında sunulmaktadır. İster faturalı ister faturasız hatların detaylı bilgilerine Vodafon internet sitesinden erişim sağlanabilmektedir. Siteye giriş yaptıktan sonra yeni hat al butonunu kullanmak yeterli olacaktır. İstenen bilgileri eksiksiz doldurarak yeni hattınızı adresinizde teslim alabilirsiniz. Uygun bölgede ikamet edenlerin yeni sim kartı 24 saat içinde kendisine teslim edilebilmektedir. Başka bölgede bulunanlar için de 2-4 gün içinde teslim edilebilmektedir. Yeni vodafon hatları kullanıcılara ücretsiz olarak ulaştırılmaktadır. Vodafon yeni hattını vodafona taşıyacak olanlara ilk ay 20GB ücretsiz internet vermektedir. En çok tercih edilen uyumlu genç 7 tarifesi ayda sadece 29 Tl karşılığında sunulmaktadır. Tarife, 750dk-250 sms ve 7+2 GB internet içermektedir. Yeni gelenlere 20GB hediye ve sayısız avantajla müşteri mutluluğuna ortak olmaktadır.

TÜRK TELEKOM

2022 yılında Türk Telekom faturasız hat fiyatları mevcut abonelere olduğu kadar yeni abone olacaklar da yararlanmaktadır. Bal petek tarifesini kullanıyor olan hat sahipleri 5GB internet hediye kazanmaktadır. Türk Telekom yeni hat satın almak isteyenler 90TL ve 100 TL aralığında ödeme yapmak durumundadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!