Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü değişti

Güncelleme Tarihi:

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü değişti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2023 15:26

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Evren Görmüş’ün yerine Ahmet Bektaş’ı atadı.

Haberin Devamı

Mart ayından beri Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Evren Görmüş, görevini Ahmet Bektaş’a devretti. Görmüş’ün, sosyal medya hesabında yayınladığı veda mesajı şöyle:

“Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüttüğüm süre zarfında, önce çocuklarımızın sonra onların yüreğini fedakâr yüreğiyle ören öğretmenlerimizin hizmetinde olmayı; bayrağımızın gölgesinde inancımızı ve geleceğimizi büyütmeyi kendime görev edindim. Kalbimiz devlet ve memleketimizin bekası için çarpmaya, bizler de tüm gücümüzle ona hizmet etmeye devam ederken yeni il milli eğitim müdürümüze, çıkmış oldukları bu yolda muvaffakiyetler diliyorum.”

AMACIMIZ EĞİTİM KALİTESİNİ İLERİYE TAŞIMAK
Görevi devralan Ahmet Bektaş, 2015 yılından beri Trabzon il Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak çalışmalarını sürdürüyordu. Yapılan atamayla, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilen Bektaş’ın göreve başlama mesajı şöyle: “Görevi devraldığımız andan itibaren; Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda Trabzon Milli Eğitim camiasında görev yapan tüm paydaşlarımızla birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin ilimizin eğitim kalitesini her gün bir adım daha ileriye taşımak, öğrencilerimizin daha iyi, daha verimli ve daha nitelikli eğitim almaları adına gerekli çalışmaları yapmak, her bir öğrencimizin diğerinden daha değerli olduğu hissi ve düşüncesiyle hareket etmek amaç ve gayesi içerisindeyim. Bu vesile ile her daim yanımızda olan çok kıymetli eğitim camiamıza teşekkür ediyor, iş ve gönül birliği içerisinde şehrimizi daha ileri taşıyacak başta öğrencilerimiz, öğretmen ve yönetici arkadaşlarımız olmak üzere tüm paydaşlarımızla Trabzon'umuz için almış olduğumuz bu önemli vazifenin hayırlı olmasını temenni ediyor, kamuoyuna saygılar sunuyorum.”

Haberin Devamı

AHMET BEKTAŞ KİMDİR?
1972 yılında Trabzon’un Tonya ilçesinde doğdu. Tonya Şehit Ayhan Güner İlkokulunu bitirdikten sonra Tonya Merkez Kur’an Kursu’nda hafızlığını tamamladı. Ortaokulu Tonya İmam Hatip Lisesi’nde, liseyi ise Trabzon İmam Hatip Lisesi’nde okudu. 1997 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 2006 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi Planlaması ve Ekonomisi alanında yüksek lisansımı tamamladı. 1998 yılında başladığı meslek hayatında farklı okullarda öğretmen, müdür yardımcısı, okul müdürü olarak çalıştıktan sonra 2013 yılında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak göreve başladı. 2014 yılında Kastamonu Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığında Şube Müdürü olarak çalıştı. 2015 yılından itibaren ise Trabzon İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

BAKMADAN GEÇME!