TEKNOFEST başvuruları başladı

Güncelleme Tarihi:

TEKNOFEST başvuruları başladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2023 17:00

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST, 75 milyon lira ödül ve malzeme desteğiyle devam edecek. Son başvuru tarihi ise 20 Şubat.

Haberin Devamı

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfından (T3 Vakfı) yapılan açıklamaya göre, havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST kapsamında düzenlenen teknoloji yarışmaları için başvurular başladı. “TEKNOFEST ile Gelecek Sensin” mottosuyla düzenlenecek festivalde, prestijli yarışmalarda yüksek performans sergileyenlere toplamda 25 milyon lira ödül ve 50 milyon liranın üzerinde malzeme desteği sağlanacak.

46 ANA,117 ALT KATEGORİ
İlkokul seviyesinden ortaokul, lise, üniversite, lisansüstü ve mezun seviyesine kadar binlerce genç, bu yıl 46 ana kategori, 117 alt kategoride yarışacak. TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular 20 Şubat 2024’e kadar yapılabilecek. TEKNOFEST 2024’te “Roket, Model Uydu, Sağlıkta Yapay Zeka, Biyoteknoloji İnovasyon, Sanayide Dijital Teknolojiler, Uçan Araba Simülasyon, Eğitim Teknolojileri, Robotaksi Binek Otonom Araç, Tarım Teknolojileri, Savaşan İHA, Çip Tasarım” yarışması gibi gençlerin ilgiyle takip ettiği teknoloji yarışmaları düzenlenecek.

Haberin Devamı

YENİ KATEGORİLER AÇILDI
2023 teknoloji yarışmalarından farklı olarak TEKNOFEST 2024 kapsamında “Kablosuz Haberleşme, BlokZincir, Hava Savunma Sistemleri, Finansal Teknolojiler, İnsansız Deniz Aracı, Akıllı Wi-Fi Kapsama ve TEKNOFEST Robolig” yarışmaları da ilk defa başvuruya açılacak. Yarışmaya katılmak için başvurular TEKNOFEST’in resmi internet adresinden alınacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!