Spor akademisi Türk öğrencileri bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Spor akademisi Türk öğrencileri bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2018 16:42

Tenisten golfe, basketboldan futbola pek çok sportif branşta ve yabancı dil ile moda gibi kişisel gelişim alanlarında verdiği eğitim programlarıyla dünyanın her yerinden öğrenci ve sporcuya ev sahipliği yapan IMG Academy, Yaz Kampları için kapılarını açıyor.

Haberin Devamı

Pek çok sportif branşta ve yabancı dil ve moda gibi kişisel gelişim alanlarında verdiği eğitim programları ile dünyanın her yerinden öğrenci ve sporcuya ev sahipliği yapan IMG Academy, bu kez de Yaz Kampları için kapılarını açıyor. 1978 yılında Nick Bollettieri tarafından kurulan akademi, bugün Florida Bradenton’daki tesiste tenis, golf, basketbol, beyzbol, futbol, lakros, Amerikan futbolu, atletizm ve çok sayıda kişisel gelişim alanlarında eğitim veriyor. Yıllık programlar ve yaz kampları şeklinde hazırlanan eğitimler, alanlarında uzmanlaşmış antrenörler, koçlar ve eğitmenler tarafından öğrencilerin performans ve ilgi alanlarına göre yürütülüyor.

SAT SINAVINA HAZIRLIK
Sunduğu eğitim programları ile öğrencileri SAT sınavına hazırlayarak Amerika’nın en seçkin okullarından oluşan Ivy League Üniveristeleri için yetiştiriyor. IMG Academy, genç sporcuların yanı sıra yetişkinler için de pek çok eğitim ve sportif programlar sunuyor. Ayrıca kampüs içinde yer alan spa, yakın çevrelerde konaklama alternatifleri, çok sayıda yeme-içme ve eğlence mekanları, öğrenci ailelerinin ziyaretlerini daha rahat ve keyifli hale getiriyor. IMG Academy’nin sunduğu programlar ve yaz kampları ile ilgili daha fazla bilgi almak için www.turksporakademisi.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!