Sonu ra ile biten kelimeler listesi - 3, 4, 5, 6, 7, 8 harfli ra ile biten kelimeler

Güncelleme Tarihi:

Sonu ra ile biten kelimeler listesi - 3, 4, 5, 6, 7, 8 harfli ra ile biten kelimeler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 13:42

Sonu ra ile biten kelimeler birçok kişi tarafından merak edilen konulardan biridir. Özellikle kullanım anlamı bakımından sonu ra ile biten kelimeler merak edilen kelimeler arasındadır. Bu bakımdan hangi kelimelerin sonunda ra olduğunu araştırabilir ve doğru şekilde kullanabilirsiniz. Sonu ra ile biten kelimeler listesi -3, 4, 5, 6, 7, 8 harfli ra ile biten kelimeleri sizler için derledik.

Haberin Devamı

Sonu ra ile biten dilimizde toplam 239 tane kelime vardır. Sonu ra ile biten kelimelerin hangileri olduğuna bakarak aradığınız kelimeyi bulabilirsiniz.

 Sonu Ra İle Biten Kelimeler Listesi

 Dilimizde birçok kelime vardır ve çeşitli oyunlarda da bu kelimeler birçok kişi tarafından araştırılmaktadır. Türkçede sonu ra olan toplam 239 tane kelime vardır. Kelimeler genelde kelime oyunlarında kişilerin karşısına çıktığından araştırılmaktadır. Kelimeler, scrabble oyununda karşımıza çıktığından bazı kişilerin kelimeleri araştırmaktadır. Sonu ra ile biten 8 harfli, 17, 7 harfli 5, 6 harfli 57, 5 harfli 53, 4 harfli 35, 3 harfli de 3 kelime vardır. Dilimizde kelimeler merak edilen konulardan biridir. Özellikle kişilerin karşısına daha çok bulmacalarda ya da scrabble kelime oyunlarında kelimeler çıkmakta ve bundan dolayı araştırılmaktadır. Dilimizde toplamda 239 kelimenin sonu ra ile bitmektedir. Sonu ra ile biten 3, 4, 5, 6, 7, 8 harfli kelimelerin listesini araştırdık ve yazımızda bu kelimelere yer verdik.

Haberin Devamı

 Sonu Ra İle Biten 3, 4, 5, 6, 7, 8 Harfli Kelimeler

 Sonu ra ile biten Türkçede toplam 239 tane kelime vardır. Sonu ra ile biten 3 harfli 3, 4 harfli 35, 5 harfli 53, 6 harfli 57, 7 harfli 5, 8 harfli 17 kelime vardır. Sonu ra ile biten 3, 4, 5, 6, 7, 8 harfli kelimeler şu şekildedir:

Sonu ra ile biten 3 harfli kelimeler: Ara, ıra, ora

Sonu ra ile biten 4 harfli kelimeler: Abra, bara, bira, bora, bura, cura, çıra, dara, fora, hora, hara, icra, ibra, kira, kara, kura, lira, mera, mira, nara, para, sera, sara, sura, sıra, şura, şıra, tura, ura, uğra, ücra, vira, yara, zira, zara.

Sonu ra ile biten 5 harfli kelimeler: Acara, accra, avara, agora, buğra, bafra, çopra, çakra, çıkra, çumra, çorta, çurpa, donra, dobra, flora, fodra, fıkra, hidra, havra, hurra, kayra, kofra, kobra, kotra, lepra, mavra, mahra, mecra, mırra, mezra, mısra, nokra, opera, ombra, plöra, pudra, poyra, sahra, safra, sokra, sofra, subra, sonra, şuara, tahra, tafra, taşra, tuğra, üsera, ümera, yomra, zebra, zürra.

Haberin Devamı

Sonu ra ile biten 6 harfli kelimeler: Amasra, asmara, alucra, angora, amfora, ankara, bakara, çotira, ç.ipura, dubara, ekstra, evcara, fukara, fatura, hatıra, ızgara, iştira, iftira, ihtira, kamara, kabara, kanara, kamera, kapora, kasara, kazara, kolera, kontra, lostra, londra, macera, mağara, madara, makara, masara, masura, mavera, mezura, müdara, mostra, natura, numara, papura, papara, pastra, santra, sabura, sigara, sinara, supara, sofara, tundra, ustura, vüzera, zağara.

Sonu ra ile biten 7 harfli kelimeler: Acıkara, alabora, anapara, bandıra, balsıra, cıvadra, cızgara, çaykara, çalpara, doktora, drosera, flandra, farfara, gargara, humbara, istifra, istikra, kalavra, kadavra, kambura, kandıra, kapkara, karkara, kumbara, malkara, manevra, manzara, maskara, marmara, muhtıra, palavra, paçavra, sinyora, tamzara, tambura, tartura, yaygara, zampara, zımpara.

Haberin Devamı

Sonu ra ile biten 8 harfli kelimeler: Armadura, canberra, diaspora, habanera, istimara, kasatura, kalastra, kaliptra, mayistra, matafora, modistra, muhasara, muhatara, münazara, orkestra, salamura, yanıkara.

BAKMADAN GEÇME!