Sonu öm ile biten kelimeler listesi - 3, 4, 5, 6, 7, 8 harfli öm ile biten kelimeler

Güncelleme Tarihi:

Sonu öm ile biten kelimeler listesi - 3, 4, 5, 6, 7, 8 harfli öm ile biten kelimeler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 13:42

Sonu öm ile biten kelimelerin hangi kelimeler olduğu sık sık merak edilen ve araştırılan konular arasındadır. Özellikle öğrenciler ya da dilimizi yeni öğrenmeye çalışan kişiler tarafından sonu öm ile biten kelimeler araştırılan konulardan biridir. Bu bakımdan hangi kelimelerin sonunun öm ile bittiğini öğrenebilir ve gerektiği yerde ya da bulmacalarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sizin için sıkça merak edilen sonu öm ile biten kelimeler listesi -3, 4, 5, 6, 7, 8 harfli öm ile biten kelimeleri derledik.

Haberin Devamı

Türkçe kelime bakımından bol bir dil olduğundan kelimeler merak edilmekte ve sık sık internetten araştırılmaktadır. Özellikle kelime oyunları oynayan kişiler tarafından ve bulmaca çözenler tarafından sonu öm ile biten kelimeler araştırılır. Sonu öm ile biten dilimizde 1 kelime vardır ve o kelime de Angström kelimesidir.

 Sonu Öm İle Biten Kelimeler Listesi

 Dilimiz kelime bakımından zengin bir dil olduğundan ne kadar fazla kelime bilinirse o kadar akıcı ve doğal bir konuşma yapılır. Bu nedenle özellikle öğrenciler ve Türkçeyi yeni öğrenen kişiler tarafından kelimeler araştırılarak anlamları da merak edilmektedir. Bulmacalarda ve scrabble kelime oyunlarında sık sık kelimelerle oynandığından bu kişiler kelimelere ilgi duyar. Sonu öm ile biten kelimelere sık sık bulmaca sorularında rastlandığından bu da internetten araştırılan konulardan biridir.

Haberin Devamı

 Türkçede son öm ile biten yalnızca 1 kelime vardır ve bu kelimeyi bilmek de zordur. Çünkü sonu öm ile biten Angström kelimesi çok fazla kullanılan bir kelime değildir ve bu nedenle de kimsenin aklına gelmez. Sonu öm ile biten dilimizde yalnızca 1 kelime vardır ve o da 8 harfli bir kelime olan Angström kelimesidir.

 3, 4, 5, 6, 7, 8 Harfli Öm İle Biten Kelimeler

 Sonunda öm olan dilimizde kaç kelime olduğu ve bu kelimenin hangi kelime olduğu merak ederek birçok kişi tarafından araştırılmaktadır. Bulmaca sorularında çıkan harflerden sonu öm ile biten bir kelime aradığında karşımıza Angström kelimesi çıkar. Bu kelime çok fazla kullanılmadığından kimsenin aklına gelmez ve bu kişiler sonu öm ile biten kelimeyi internette arar. Sonunda öm olan yalnızca 1 kelime olmasından dolayı bu kelimeyi ve anlamını öğrenmek de oldukça kolaydır.

 Kelimelerin anlamlarını bilerek konuşmak dilimizi daha doğru konuşmaya ve anlamaya yarar. Bu nedenle ülkemizde kelime dağarcığı gelişmiş olan kişiler daha güzel bir konuşma yaparak söylenenleri de daha kolay bir şekilde anlar. Sonu öm ile biten 3, 4, 5, 6, 7, 8 harfli kelimeler listesi şu şekildedir:

Sonu öm ile biten 3 harfli kelimeler: Yok

Haberin Devamı

Sonu öm ile biten 4 harfli kelimeler: Yok

Sonu öm ile biten 5 harfli kelimeler: Yok

Sonu öm ile biten 6 harfli kelimeler: Yok

Sonu öm ile biten 7 harfli kelimeler: Yok

Sonu öm ile biten 8 harfli kelimeler: Angström

Sonu öm ile biten 1 kelimenin olması bu kelimenin akılda kalması için yeterlidir. Bu nedenle tek bir kez sonu öm ile biten kelimeleri araştıran kişiler bu kelimeyi akıllarında tutarlar. Farklı bir kelime olmasından dolayı akılda kalıcı bir kelimedir. Sonu öm ile biten ve 8 harfli olan Angström kelimesinin anlamı da merak edilmektedir. Angström kelimesinin anlamı metrenin on milyarda bir olan değerine eşit ışık dalgalarını ölçme birimidir. Farklı bir kelime olmasından dolayı TDK sözlük anlamı da merak edildiğinden Angström kelimesinin anlamını öğrenmek gerekir.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!