Sınavlar ertelendi, dersler çevrimiçi oldu  

Güncelleme Tarihi:

Sınavlar ertelendi, dersler çevrimiçi oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2023 23:02

Ülke genelinde olumsuz hava koşulları ve yoğun kar yağışı yükseköğretim kurumlarını da etkiledi. Başta İstanbul’da olmak üzere birçok üniversite 6 Şubat’ta eğitime ara verdi, bazıları da çevrimiçi eğitim kararı aldı. Bazı üniversitelerin de sınavları ertelendi.

Haberin Devamı

Boğaziçi Üniversitesi, İstanbul’da yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle 6 Şubat Pazartesi günü eğitime bir gün süreyle ara verildiğini duyurdu. Ayrıca İstanbul Topkapı Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi ve Selçuk Üniversitesi (Silifke Taşucu Meslek Yüksekokulu hariç) de bir gün süreyle öğretime ara verilmesine karar verdi.

ÇEVRİM İÇİ DERS YAPACAKLAR
İstanbul Teknik Üniversitesi, Konya Gıda Tarım Üniversitesi, Gedik Üniversitesi, Beykoz Üniversitesi Beykent Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu hazırlık derslerinin 6 Şubat Pazartesi günü derslerinin çevrim içi yapılacağını belirtti.

Necmettin Erbakan Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi ve MEF üniversitesi ise yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları sebebiyle 6-7 Şubat tarihlerinde işlenecek derslerin çevrim içi yürütüleceği açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

SINAVLAR ERTELENDİ
Işık Üniversitesi ise olumsuz hava koşulları sebebiyle 6-7 Şubat tarihlerinde yapılacak olan mazeret sınavlarının 9-10 Şubat tarihlerinde yapılacağını duyururken, İstinye Üniversitesi 6 Şubat’ta yapılması planlanan bütünleme sınavlarının 8 Şubat Çarşamba gününe ertelendiğini duyurdu. Piri Reis Üniversitesi ise 6 Şubat'ta düzenlenecek hazırlık sınıfı ve mezuniyet ek sınavlarını daha sonra telafisini yapmak üzere iptal etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!