Selin etkilediği okulu öğretmenler onarıyor

Güncelleme Tarihi:

Selin etkilediği okulu öğretmenler onarıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2014 12:27

Zonguldak Alaplı ilçesinde, Mollabey İlkokulu ve Ortaokulu'nda görevli müdürle 8 öğretmen, temmuz ayında yaşanan sel felaketini yeni eğitim öğretim yılına hazırlamak için seminerlerinden arta kalan zamanlarında tadilat yapıyor.

Haberin Devamı

Mollabey köyünde, 21 Temmuz'da yaşanan ve 100'e yakın ev ile iş yerini etkileyen Karabulak Deresi'ndeki su taşkını, okulda da hasara yol açmıştı.

Binayı 2014-2015 eğitim öğretim yılına yetiştirmek için el birliği yapan Okul Müdürü Bayram Arslankaya ile 8 öğretmen, sabahları seminerlere katılıyor, öğleden sonra ve akşamları ise tadilatla uğraşıyor.

Arslankaya, öncelikle binanın zemin katında temizlik yaptıklarını söyledi. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün temin ettiği boyalarla sınıf ve koridorların duvarlarını boyamaya başladıklarını belirten Arslankaya, "Boya işleri birkaç gün içinde bittikten sonra sınıflarımızı yeniden düzenleyeceğiz" dedi.

Sınıf Öğretmeni Soner Arslanoğlu ise binanın 2014-2015 eğitim öğretim yılına hazır olması için yoğun çaba harcadıklarını anlattı.

Okulda sel nedeniyle büyük zarar oluştuğunu anlatan Arslanoğlu, şöyle konuştu:
"Öğretmenler olarak hep birlikte tadilat ve boya işlerini yapıyoruz. Yeni eğitim öğretim dönemine, geçen yıl olduğu gibi başarılı şekilde girebilmemiz için elimizden geleni birlik içinde yapmaya çalışıyoruz. Ben ve arkadaşlarım, sadece seminer döneminde değil, öğleden sonra ve akşam saatlerinde okulumuzun işlerini yapıyoruz. Tadilatı ve boyama işlerini büyük zevkle yapıyoruz. Önemli olan, öğrencilerimizin güzel eğitim görmesi."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!