Öğretmenlerin görüşleri raporlanacak

Güncelleme Tarihi:

Öğretmenlerin görüşleri raporlanacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2023 16:12

Millî Eğitim Bakanlığı, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında, eğitimin geleceği konusunda öğretmenlerin görüşlerini ortaya koyacak bir araştırma raporu hazırlayacak. Bakanlığın resmi internet adresinde açılan anket üzerinden elde edilen verilerle oluşturulacak rapor, Aralık ayında yayınlanacak.

Haberin Devamı

 

"Cumhuriyet'in İkinci Yüzyılı Olan Türkiye Yüzyılı'nda Öğretmenin Rolü ve Gelişimi" adlı çalışmayla, Türkiye genelindeki resmî ve özel eğitim kurumlarında görev yapan bütün öğretmenlerin fikirlerinin araştırma raporuna katkı sunması hedefleniyor .Bu kapsamda, öğretmenlerin eğitimin geleceği, mesleki gelişim, teknolojik gelişmeler, kültürel miras ve değerler eğitimi, kapsayıcılık ve erişilebilirlik gibi konular ile ilgili düşünce ve beklentilerini ortaya koymak amacıyla veri toplama aracı geliştirildi.  

ÖĞRETMENLER GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİ İLETEBİLECEK 

Veri toplama aracı, bugünden itibaren Bakanlığın http://anket.meb.gov.tr/ adresi üzerinden tüm öğretmenlerin erişimine açılarak 10 Kasım 2023'e kadar doldurulabilecek. Veri toplama aracı üzerinden Türkiye'de resmî ve özel eğitim öğretim kurumlarında görev yapan bütün öğretmenler görüş, öneri ve beklentilerini iletebilecek.

 

BAKMADAN GEÇME!