‘Öğretmeniz Dergisi’ yayında

Güncelleme Tarihi:

‘Öğretmeniz Dergisi’ yayında
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2023 13:43

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından öğretmenlere ait çalışmaların, fark oluşturan projelerin ve iyi uygulama örneklerinin paylaşıldığı dergi, video kanalı ve internet sitesi yayına başladı.

Haberin Devamı

MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda hazırlanan yayınlar, Türkiye genelinde MEB’e bağlı okullarda görev yapan öğretmenlerin kültürel birikimlerini ön plana çıkarmak, öğretmenlik mesleğinin toplumdaki değerini yüceltmek, saygınlığını artırmak ve göreve yeni başlayan öğretmenlere mesleğin yüceliğini gösterebilmeyi amaçlıyor. Bu kapsamda dijital olarak yayımlanan ‘Öğretmeniz’ dergisi, öğretmenlerin sanat, spor, kültürel ve edebî çalışmalarından derlenen içeriklerden oluşuyor. Öte yandan dergide fotoğraf sanatı, şiir, deneme, eğitimde iyi uygulamalar, öğretmen anıları, başarı hikâyeleri, seyahat yazıları, mevzuat değişiklikleri gibi bölümler bulunuyor. Derginin sosyal medya ve internet sitelerindeyse video içerikleri ve dergi sayıları yer alıyor.

Haberin Devamı

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Her birey, öğretmenlerinden izler taşır ve gelecek, iz bırakan öğretmenler sayesinde şekillenir. Öğretmenlerimizin başarılı çalışmalarını ve özgün eserlerini sergileyebilmelerine imkân sağlamak için hazırlanan dergimiz, video kanalımız ve internet sayfamız yayında" dedi.

BAKMADAN GEÇME!