Öğrenciler için kitap fuarı

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler için kitap fuarı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2017 09:51

15 yayınevinin katıldığı ‘Geleneksel Kitap Fuarı’ başladı. Türk edebiyatından dünya klasiklerine kadar öğrenciler etkinlikte birçok kitapla buluşuyor. 

Haberin Devamı

 

‘Geleneksel Kitap Fuarı’ başladı. Uğur Koleji’nin her yıl düzenlediği fuar, Türk edebiyatından dünya klasiklerine, romanlardan şiir kitaplarına kadar yüzlerce kitabı öğrencilerle buluşturuyor, çocukların farklı alanlarda kitapları incelemeleri için bir fırsat sunuyor. Yaşar Kemal’in İnce Memed’inden Sabahattin Ali’nin Kürk Mantolu Madonna’sına, Reşat Nuri Güntekin’in Çalıkuşu’ndan Orhan Kemal’in Bereketli Topraklar Üzerinde romanına kadar birçok kitapla buluşma şansı yakalayanlar, dünya edebiyatının klasikleşmiş romanları kültür yolculuğuna da çıkıyor.

15 yayınevinin katıldığı fuara yönelik Uğur Koleji Türkçe Sosyal Zümre Başkanı Şebnem Ünatlı, öğrencilerin okuma kültürü yüksek bireyler olarak mezun olmalarını sağlamaya çalıştıklarını belirterek, şöyle dedi:
“Bizler Uğurlu öğrencilerimizin birer kitap kurdu olmalarını amaçlıyoruz. Farklı dönemlerden faklı yazarların kitaplarını okumalarını sağladığımız öğrencilerimizin bilinçli ve kültürlü bireyler olarak mezun olmaları en büyük gururumuz. Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz fuarımızda bu yıl 15 yayıneviyle birlikte Türk edebiyatından dünya klasiklerine kadar birçok kitabı öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Öğrencilerimizin Geleneksel Kitap Fuarı’na olan yoğun ilgisi bizi oldukça mutlu ediyor.”

BAKMADAN GEÇME!