‘Maarifin Yüz Akı’nın konusu Sosyal sorumluluk

Güncelleme Tarihi:

‘Maarifin Yüz Akı’nın konusu Sosyal sorumluluk
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2024 11:56

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından hazırlanan Maarifin Yüz Akı e-Dergisi'nin ikinci sayısının teması 'Sosyal Sorumluluk Faaliyetleri' olarak belirlendi.

Haberin Devamı

MEB Strateji Geliştirme Başkanlığı’nın öğrencilerin kendine, ailesine ve topluma karşı saygılı; toplumsal sorunlara, bütün canlılara ve çevreye duyarlı; hayatını daha anlamlı ve değerli kılacak kişiler olarak yetişmeleri amacıyla yaptığı çalışmalar kapsamında hazırladığı Maarifin Yüz Akı e-Dergisi'nin ikinci sayısının temasını "Sosyal Sorumluluk Faaliyetleri" olarak belirledi. Dergide, başta öğrenci, öğretmen ve eğitim yöneticileri olmak üzere tüm eğitim paydaşları tarafından gerçekleştirilmiş sosyal sorumluluk faaliyetlerine yer verilecek. MEB’den yapılan açıklamada, “Böylece, Türkiye'nin farklı coğrafyalarından öne çıkan iyi uygulama örneklerinin öğretmenlere ilham vermesi, öğrencilere de yeni fikirler kazandırarak örneklerin artırılması, yaygınlaştırılması, görünür ve sürdürülebilir kılınmasına katkı sağlanması amaçlandı” denildi.

Haberin Devamı

Diğer yandan dergi için hazırlık çalışmaları başlatılırken başvuru kılavuzunu içeren resmî yazı, 81 il millî eğitim müdürlüğüne gönderildi.

Maarifin Yüz Akı Sosyal Sorumluluk Faaliyetleri Başvuru Kılavuzu'na ulaşmak için tıklayınız.

BAKMADAN GEÇME!