Liselilerden binlerce öÄŸrenciye yemek

Güncelleme Tarihi:

Liselilerden binlerce öğrenciye yemek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2022 13:12

Milli EÄŸitim Bakanlığı’nın hayata geçirdiÄŸi, öğrencilere ücretsiz yemek destek programı kapsamında Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okuyan 26 kız öğrenci, her gün okullara yemek hazırlıyor.Â

Haberin Devamı

Milli Eğitim Bakanlığı’nın öğrencilere ücretsiz yemek destek programı kapsamında Batman'da 21 bin 960 öğrenciye, meslek liselerinin yemek ve yiyecek bölümü öğrencileri tarafından her gün yemek hazırlanıyor. Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 26 kız öğrenci de bu yemeklerin hazırlanmasında yardımcı oluyor. Okulun yemek ve içeceğini alan öğretmeni İlker Aksoy, 62 okula yemek hizmeti verdiklerini belirterek, “Buradaki yemekleri yiyecek ve içecek bölümü öğrencilerimizle beraber günlük hazırlamakta ve adet paketleme yaparak okullarımıza iletmekteyiz. Kız öğrencilerimizle beraber yemek hazırlayıp okullarımıza sunuyoruz. Bakanlığımızın uygulamış olduğu bu hizmeti yerine getirmekteyiz" dedi. 

Liselilerden binlerce öğrenciye yemek

Haberin Devamı

Yemek pişirme ekibinden olan Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ayşe Aydın da hem okullarına hem kendilerine hem de farklı öğrencilere katkı sağladıklarını ifade ederek, Yemek yaparak öğreniyoruz. Böylelikle arkadaşlarımızın yemek ihtiyacını karşılıyoruz. Bu iş bize çok keyif veriyor. Arkadaşlarımızla okulda keyifli vakit geçiriyoruz" diye konuştu.

Liselilerden binlerce öğrenciye yemek

BAKMADAN GEÇME!