Liseli girişimciler yarıştı

Güncelleme Tarihi:

Liseli girişimciler yarıştı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2017 15:45

Genç Başarı Eğitim Vakfı’nın Türkiye’deki liseler arasında düzenlediği ‘Yılın Şirketi Yarışması’nda öğrenciler, girişimciliklerini gözler önüne serdi. Yarışmada bir özel okulun öğrencileri, ‘En İyi Stant’ kategorisinde birincilik, ‘Satış Pazarlama’ kategorisinde üçüncülük kazandı.

Haberin Devamı

Öğrenciler, girişimcilik yarışmasında derece yaptı. Öğrencilerin girişimci ve yaratıcı özelliklerini ortaya çıkarmak amacıyla kurulan Eyüboğlu Koleji Genç Girişimciler Kulübü’nün öğrencileri, Compose-it adını taşıyan şirketleriyle birincilik derecesi elde etti. Genç Başarı Eğitim Vakfı’nın Türkiye’deki liseler arasında düzenlediği ‘Türkiye Genç Başarı Yılın Şirketi Yarışması’na katılan öğrenciler etkinlikte ‘En İyi Stant’ kategorisinde birincilik, ‘Satış Pazarlama’ kategorisinde üçüncülük kazandı.

Öğretmenleri Gözde Gırgırlar danışmanlığında kulüp çalışmalarını gerçekleştiren öğrenciler Gökçenaz Uzun, Tolga Ercan, Ayşe Selin Bayraktaroğlu, Dilara Öztimur, Lütfi Emir Baysal, Rafi Banana, Ecem Önel, Kaan Üst ve Ali Kutay Daştan ve Doğa Aykaç; kurdukları Compose-it isimli şirketle yarıştı. Yarışmaya İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya, Şanlıurfa, Trabzon gibi Türkiye’nin birçok ilinden okul katıldı. Liseli öğrenciler, kurdukları şirketleri, geliştirdikleri iş  fikirlerini ve ürünlerini  sergileyebilmek için yarı final ve final olmak üzere 2 aşamalı bir süreçten geçtiler.

BAKMADAN GEÇME!