Gönüllülerden öğrenciler için kermes

Güncelleme Tarihi:

Gönüllülerden öğrenciler için kermes
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2013 13:44

Antalya’da yaklaşık 1000 gönüllü Karaalioğlu Parkı’nda öğrenciler yararına kermes düzenliyor. Akdeniz Sevgi Çevre ve Diyalog Derneği’nin (ASÇED) organize ettiği etkinlik 15-22 Kasım arasında yapılacak.

Haberin Devamı

Gönüllü hanımlar tarafından 2002 yılında kurulan ve çeşitli kültürel, sosyal aktiviteler gerçekleştiren ASÇED, ihtiyaç sahibi öğrencileri de unutmuyor. Bu kapsamda, her yıl kermes düzenleyen dernek gönüllüleri bu yılki etkinliği Karaalioğlu Parkı Aslanlı Yol'da sekiz gün boyunca saat 10.00-19.00 arasında gerçekleştiriyor. Nevbahar Memurlar Derneği, Çalışan Kadınlar Derneği, Eğitim Gönüllüleri Derneği, Antalya Kültürlerarası Diyalog Merkezi, Sağlık Hizmetleri Derneği, Antalya Hayır ve Din Hizmeti Mensupları Derneği’nin de destek verdiği kermesi yerli ve yabancı yaklaşık 10 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Gıda ürünleri, çeyiz ve giyim eşyalarının satılacağı organizasyonda ziyaretçilere döner, tantuni, köfte, gözleme, dolma ve Türk mutfağına ait farklı lezzetler sunulacak. Pike, havlu ve yatak örtüsü gibi çeyiz ürünlerinin satılacağı kermeste, çocuk ile bay bayan giyim eşyalarının yanı sıra ayakkabı ve çanta da satılacak.

Haberin Devamı

Yeni eğitim öğretim sezonunun başlamasıyla öğrencilere destek olmak istediklerini belirten ASÇED Başkanı, emekli öğretmen Süleyman Boz, bu kapsamda burs verebilmek için kermes düzenlediklerini söyledi. Kermeste gönüllü olarak çalışanların fedakarlık gösterdiğini belirten Boz, “Zor durumda kalanların karanlığına bir güneş olması gerekiyor. Biz de bu düşünceyle gönüllülerin katkılarıyla muhtaç öğrencilerimize burs vermek için bu etkinliği düzenliyoruz.” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!