Galatasaray kurasından 3 milyon gelir

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray kurasından 3 milyon gelir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2016 09:24

Galatasaray İlkokulu’na 2016-2017 eğitim yılı birinci sınıfına alınacak 50 öğrenci noter huzurunda yapılan kurayla belirlendi. Galatasaraylı olabilmek için başvuran 5 bin 327 aday Galatasaray Eğitim Vakfı’na 3 milyon 196 bin 200 lira gelir kazandırdı.

Haberin Devamı

Galatasaray Lisesi’nde 15 Mayıs pazar günü saat 10.00’da başlayan kura çekimi için İstiklal Caddesi’nde uzun kuyruk oluştu. Okulun bahçesi de bir o kadar kalabalıktı. Bahçeyi dolduran veliler ve öğrenciler heyecanla küreden düşecek topları bekledi. Kura çekiminin sunuculuğunu Galatasaray Lisesi mezunu oyuncu Tarık Papuççuoğlu yaptı. Belirlenen sayılarla birlikte kalabalığın arasından çığlıklar da yükseldi. Kazananların sevinci bahçede bulunanların alkışlarıyladesteklendi. Kazanan bazı veliler mutluluktan göz yaşlarına hakim olamadı.

49'UNCU OLMANIN GÖZ YAŞLARI

Son anda 50 şanslı arasına girmeyi başaran, 49'uncu kişi Bartu'nun anne ve babasının mutluluğu görülmeye değerdi. Mutluluktan göz yaşlarına hakim olamayan çift telefona sarılarak yakınlarına haber verdi. Bartu'nun babası Göksenin Bozdemir duygularını şöyle anlattı:
"49'uncu kişi, numarası 1349. Acayip heyecanlıyım konuşamıyorum. Çok mutluyum. Bu okulu çok istiyordum. Göbeğini ben buraya bahçeye gömdüm. Okul çok güzel harika bir okul. Çocuğumun geleceği için burayı istedim."

Haberin Devamı

Ağlayarak heyecanını paylaşan Esra Bozdemir ise şunları söyledi: "İzin alıp Bartu'nun göbeğini buraya gömmüştük ki babası çok koyu Fenerbahçeli aslında. Ben Galatasaray'lıyım hep bu yönde dua ettim. Hiç inancımı kaybetmedim 49'un olarak seçildik. Çok mutluyum."

"TOTEM YAPTIM TUTTU"

Totem yaptığını belirten veli Ali Umut Özkök ise çok mutlu olduğunu belirterek şöyle konuştu: "2336 numaraydı. 46'ncı sırada çıktı. 41'inci sırada da 1336 çıkmıştı. Bayağı bir heyecanlandım. Çok istiyorduk. Bu kadar kişi arasından kazanmak büyük şans. Totem yapıp tek başıma geldim. Herkesi evde bıraktım. Çok mutluyum."

Kazananların listesi ise şöyle:

Galatasaray kurasından 3 milyon gelir

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!