Düzce Üniversitesi'nde vizeler ertelendi

Güncelleme Tarihi:

Düzce Üniversitesinde vizeler ertelendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2022 16:25

5,9 büyüklüğündeki depremin ardından eğitim ve öğretime ara verilen Düzce Üniversitesi'nde ara sınavlar da bir hafta ertelendi. Öğrenciler, 5 Aralık'ta ders başı yapacak. Sınavlar, 12-18 Aralık tarihleri arasında uygulanacak.

Haberin Devamı

Düzce'de yaşanan 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından kentte eğitim ve  öğretime ara verilmişti. Düzce Üniversitesi'nde dersler 5 Aralık pazartesi günü tekrar başlayacak. Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir sınavların 1 hafta ertelendiğini belirterek şunları söyledi:

Düzce Üniversitesinde vizeler ertelendi
“İlimizde yaşanan deprem nedeniyle üniversitemiz yerleşkelerindeki eğitim binalarında meydana gelen sıva çatlağı, kısmi asma tavan hasarları gibi küçük çaplı onarımlar tamamlandı. Üniversitemizde eğitim ve öğretim faaliyetleri 5 Aralık’ta örgün (yüz yüze) olarak başlayacaktır. Öğrencilerimizin motivasyonunun olumsuz etkilenmemesi ve ara sınavlara (vize) daha iyi hazırlanabilmeleri amacıyla 2022-2023 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı ara sınav tarihleri bir hafta daha ileri alındı. Sınavlar 12-18 Aralık tarihleri arasında yüz yüze yapılacak. Öncelikle güvenliğinizin bizim için her zaman en önemli unsur olduğunu bilmenizi istiyoruz. Hepinize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sınavlarda ve eğitim hayatınızda başarılar diliyoruz” dedi.

BAKMADAN GEÇME!