Demirören Medya ve Teknoloji MTAL’de karne heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Demirören Medya ve Teknoloji MTAL’de karne heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2023 15:05

Türkiye’nin en büyük medya grubu bünyesindeki Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde karne heyecanı yaşandı. Öğrenciler, Demirören Medya yöneticilerinin katılımıyla sınıflarında karnelerini aldı.

Haberin Devamı

Eğitim hayatına, 2022-2023 eğitim öğretim yılıyla başlayan Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde de öğrenciler karnelerine kavuştu. Türkiye´nin ilk ve tek medya lisesi olan, İngilizce ve Fransızca olmak üzere iki farklı yabancı dilde eğitim veren, teknolojik ve mesleki imkanlarıyla öğrencilerini geleceğe hazırlayan lisede, hazırlık sınıfını bitirerek karne heyecanı yaşayan okulun ilk öğrencilerinin mutlulukları gözlerinden okundu. Yıl boyunca okul olarak birçok etkinliğe katıldıklarını söyleyen öğrenciler, geçirdikleri eğitim öğretim yılını şöyle anlattı:

Demirören Medya ve Teknoloji MTAL’de karne heyecanı
DUAYENLERİN ARASINDA EĞİTİM GÖRÜYORUZ
Okuldaki ilk yılının dopdolu geçtiğini söyleyen Ceylin Ceyda Aktuna, “Bu yaz tatili için planım, öncelikle 9’uncu sınıf konularıyla ilgili tekrar yapmak. Yeni döneme bomba gibi başlamak istiyorum. Hazırlık benim için çok güzel bir tecrübeydi. İngilizce konusunda gerçekten çok gelişim sağladım. Geldiğimde çok konuşamıyordum. Şu an karşılıklı olarak rahatça konuşabilirim” dedi. Yıl boyunca çok fazla sosyalleştiğini ve arkadaş edindiğini belirten Seden Maraş, “Böyle bir okulda okuduğum için çok mutluyum, çok fazla şey öğrendim. Özellikle İngilizce konusunda kendimi çok geliştirdiğimi düşünüyorum. Ayrıca duayenlerin arasında eğitim görüyoruz, tecrübe ediniyoruz” diye konuştu.
Demirören Medya ve Teknoloji MTAL’de karne heyecanı
‘SİBER GÜVENLİK ALANINDA İLERLEMEK İSTİYORUM’
Emir Erkasap ise, “Böyle bir lisede eğitime başlamak bizim için bir şanstı ve çok güzel bir yıl geçti. Karnem beklediğim gibi geldi o yüzden de çok mutluyum. Bu yıl İngilizce’de çok yoğun bir dönem geçirdik, haftada 24 saat İngilizce eğitim gördük. Bizim için gerçekten çok zor ve yorucuydu ama çok zevkliydi. Çok fazla gelişim gösterdim ancak kendimi daha fazla geliştirmem lazım. Medyada, siber güvenlik alanında ilerlemek istiyorum” dedi.
Demirören Medya ve Teknoloji MTAL’de karne heyecanı
‘KENDİLERİYLE GURUR DUYMALILAR’
Okulun öğretmenlerinden ABD’li Chole Current, “Bu yıl inanılmaz bir macera oldu. Demirören Medya’nın desteğiyle yepyeni bir okulda bulunuyoruz. Öğrenciler gerçekten çok çalışıyorlar ve çok şey öğreniyorlar. Bu noktada onlara İngilizcenin çok büyük katkısı oldu. Bence kendileriyle gerçekten gurur duymalılar” diye konuştu.
Demirören Medya ve Teknoloji MTAL’de karne heyecanı

Haberin Devamı

‘ONLARI ÖZLEMLE BEKLEYECEĞİZ’
İlk yılı bitirmenin heyecanı içinde olduğunu söyleyen Öğretmen İpek Çetin ise, “Çok farklı ve güzel bir okulda öğrencilerimizle birlikte çok farklı bir şeyi deneyimledik. Bir medya kuruluşunun içinde bulunan bir lisede kendi meslekleriyle ilgili eğitim aldılar. Başarılı bir yıl geçirdik. Onlar mutlu, biz mutluyuz. Dönüşte de onları özlemle bekleyeceğiz” dedi.
Öğrenciler, Demirören Medya İK Grup Başkanı Elif Karacaoğlu, Demirören Medya Eğitim Projeleri Grup Direktörü Nuran Çakmakçı, Demirören Haber Ajansı Genel Müdürü Celal Korkut, Demirören Medya Görsel Medya Direktörü Bünyamin Aygün ve Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Atila Ertoğan’ın da katılımıyla sınıflarında karnelerini aldı.

 

BAKMADAN GEÇME!