Cumhuriyetin 100’üncü yılına ‘Armağan’

Güncelleme Tarihi:

Cumhuriyetin 100’üncü yılına ‘Armağan’
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2023 14:50

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), cumhuriyetin 100’üncü yıl etkinlikleri kapsamında cumhuriyetin yüz yıllık tarihinde özel eğitim ve rehberlik alanlarının gelişmesine öncülük etmiş, yaşamını yitiren on iki akademisyenin yazılarının bir araya getirildiği ‘Armağan’ adlı bir kitap yayımladı.

Haberin Devamı

Armağan, MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından cumhuriyet tarihinde özel eğitim ve rehberlik alanlarının gelişmesine öncülük eden on iki akademisyenin yazıları bir araya getirilerek hazırlandı.

Özel eğitim ve rehberlik hizmetleri alanlarının duayenlerine gösterilen saygının bir sembolü olarak hazırlanan ‘Armağan’ kitabında Halil Fikret Kanad, Mitat Enç, Refia Uğurel Şemin, Feriha Baymur, Hasan Tan, Yahya Özsoy, Doğan Çağlar, Doğan Cüceloğlu, Çiğdem Kağıtçıbaşı, Ayla Oktay, Adnan Kulaksızoğlu ve Hasan Bacanlı tarafından kaleme alınan kaynak niteliğindeki on iki makale yer alıyor.

 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde kamuoyu ile paylaşılarak dağıtımı yapılacak olan kitaba, aynı zamanda bakanlığın dijital platformlarında da ücretsiz olarak erişilebilecek.

Haberin Devamı

ARMAĞAN KİTABINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!