Bağışlar öğrencilere ‘gelecek’ olacak

Güncelleme Tarihi:

Bağışlar öğrencilere ‘gelecek’ olacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2023 11:51

Darüşşafaka Cemiyeti, yardımlaşmanın ve paylaşmanın en yaygın olduğu ramazan ayında hayırsever kurum, kuruluş ve bireyleri öğrencilerin geleceğine katkı sağlamak için desteğe çağırıyor.

Haberin Devamı

Darüşşafaka Eğitim Kurumları, Türkiye’nin her köşesinden sınavla belirlenmiş annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları sınırlı, yetenekli çocuklara ortaokuldan başlayıp liseden mezun oluncaya kadar tam burslu, yatılı, İngilizce ağırlıklı eğitim olanağı sunuyor. Darüşşafaka, Türkiye’nin yarınlarını şekillendirecek nesilleri yetiştirmeye devam etmek için bu ramazanda da fitre, zekât ve bayram bağışlarını bekliyor.

HER KESİMDEN BAĞIŞ BEKLİYORUZ
Kahramanmaraş ve Hatay depremlerinden sonra özellikle çocukların yaralarını sarmak için büyük çaba içinde olduklarını belirten Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Güleç, bu yıl başta deprem bölgesindeki çocuklar olmak üzere daha fazla çocuğa Darüşşafaka çatısı altında eğitim desteği sağlamak istediklerini belirtti. Güleç, “Ramazan ayının paylaşmacı ve birleştirici gücü ile daha fazla çocuğumuza ‘Eğitimde Fırsat Eşitliği’ sağlamak için toplumun her kesiminden gelecek bağışları bekliyoruz. Ramazan bağışları öğrencilerimizin eğitiminin yanı sıra beslenme, barınma, giyim, sağlık, cep harçlığı gibi tüm ihtiyaçlarının karşılanmasına da vesile olacak” dedi.  

Haberin Devamı

Ramazan ayında Darüşşafakalı daha fazla öğrenciye destek olmak isteyen hayırseverler https://www.darussafaka.org/bagis adresinden bağışlarını gerçekleştirebilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!