Aylin öğretmen kendi şarkısıyla ‘Evde Kal’ diyor

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2020 13:18

Müzik öğretmeni Aylin Koçak, söz ve müziği kendisine ait olan ‘Evde Kal’ şarkısıyla hem öğrencilerine hem de tüm topluma çağrı yaptı. Müzik öğretmeninin ‘Evde Kal’şarkısı sosyal medyada ilgi görüyor.

Haberin Devamı

Antalya’nın Kepez ilçesinde Neriman-Erol Yılmaz Sosyal Bilimler Lisesi Müzik Öğretmeni Aylin Koçak (40), koronavirüsle mücadele kapsamında okulların tatil olmasının ardından özlemini çektiği öğrencileri için umut dolu bir şarkı besteledi. 18 yıllık müzik öğretmeni Aylin Koçak’ın söz ve müziği kendisine ait olan ‘Evde kal’ şarkısı sosyal medyada da yoğun ilgi gördü.

‘EVDE KAL’IN
Okulda 150 öğrenciye müzik eğitimi verdiğini anlatan Aylin Koçak, okulların koronavirüs nedeniyle kapatıldığı için öğrencilerine özlem duyduğunu hatırlattı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü gibi 20 yaş altına da sokağa çıkma yasağı getirildiğini hatırlatan Koçak, öğrencilerinin bu kurala mutlaka uyması gerektiğini söyleyerek ‘Evde kal’ şarkısını yazdığını anlattı. Şarkısının umut verici olduğunu belirten Aylin Koçak, bu zor günlerin geçeceğini, okullar açılınca öğrencileriyle tekrar bir arada olmayı istediğini söyledi.

Haberin Devamı

ŞARKININ SÖZLERİ
Aylin Koçak’ın ‘Evde Kal’ şarkısının sözleri şöyle:
“Bana bir şey olmaz.. sakın/ Elimi yıkamasam a aman/ Tüm bunlar çok lazım çok lazım/ Seni özleyen hepsi evde/ Arkadaş, eş, dost, aile/ Onları seviyorsan evde kal/ Evde kal, evde kal/ Evde kal, evde kal/ Yapacak tek şey var evde kal../ Zor günler geçecek evde kal..”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!