Avengers Karakterleri Ve İsimleri! Güç Sıralaması Ve Özelliklerine Göre Avengers Karakterleri

Güncelleme Tarihi:

Avengers Karakterleri Ve İsimleri Güç Sıralaması Ve Özelliklerine Göre Avengers Karakterleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2022 14:25

Dünya çapında bir üne sahip olan Avengers en çok dikkat çeken yapımlar arasında bulunmaktadır. Avengers dünyasında birçok farklı karakter bulunmaktadır. Her karakter tek başına bile oldukça büyük bir güce sahiptir. Sizler için Avengers Karakterleri ve İsimleri! Güç sıralaması ve özelliklerine göre Avengers karakterleri gibi merak edilenleri ayrıntılı bir şekilde derledik.

Haberin Devamı

 Avengers üyeleri her zaman için güçlü olan kişilerden seçilmektedir. Yani bu kişiler tek başlarına kaldıklarında bile büyük bir mücadele verme özelliğine sahiptirler. Ancak yine de bazı karakterlerin diğerlerine göre daha güçlü olduğu görülmektedir. 

 Avengers Karakterleri ve İsimleri! Güç Sıralaması ve Özelliklerine Göre Avengers Karakterleri 

Thor

 Demir Adam 

Captain America 

Captain Marvel 

Hulk 

Scarlett Witch 

Doctor Strange

 Black Widow

 Hawkeye

 1.Thor 

 Odin'in oğlu olan Thor oldukça büyük bir güce sahiptir. Gücü öyle büyüktür ki ortaya çıktığı zaman düşmanları büyük bir korkuya kapılırlar. Mjolnir ismindeki çekici ile birçok gücü aynı anda kullanabilir. Ayrıca Stormbreaker adında güçlü bir baltayada sahiptir. Şimşek Tanrısı olduğu için yenilmesi neredeyse imkansızdır.

2. Iron Man 

Haberin Devamı

 Tony Stark ismi ile bilinen Iron Man, Avengers üyeleri arasında oldukça önemli bir konumda yer almaktadır. Çünkü ekibin lideri Captain America gibi görünsede aslında en önemli yönlendirmeleri Tony Stark yapmaktadır. Güçleri ise inanılmaz derecede çoktur. Teknolojiyi kullandığı için sahip olduğu zırhla roket atabilir, füzeler kullanabilir, ağır makineli silah olarak ateş açabilir ve daha birçok saldırıyı kolayca yapabilir.

3. Captain America

 Avengers üyelerinin takım lideri konumunda yer alan Captain America süper bir asker olarak yaratılmıştır. Asıl ismi Steve Rogers olan karakter çelimsiz bir kişi iken aldığı süper serum ile yenilmez bir savaşçıya dönüşüyor. Sahip olduğu kalkan ise en önemli silahı olarak bilinmektedir.

4. Captain Marvel 

 Avangers üyelerinin en güçlü karakterlerinden biriside Captain Marvel'dır. Evrenin enerjisini içinde barındırdığı için kozmik saldırılar yapabilir. Durdurulması son derece zordur. Çünkü içindeki gücü dışarıya vurduğu zaman her şeyi yok edebilir.

5. Hulk 

 Gama ışınlarına maruz kalması ile Hulk'a dönüşen Bruce Banner durdurulamayan bir kahramandır. Gücünün sınırları ise yoktur. Sinirlendiği zaman önüne çıkan her şeyi parçalamaktadır.

6. Scarlett Witch 

 Asıl adı Wanda olan bu karakter enerjiyi istediği gibi kullanmaktadır. Görünmez güçleri açığa çıkarması ile Avengers arasında oldukça önemlidir.

Haberin Devamı

7. Doctor Strange 

 Yaptığı büyüler ve aklı ile büyük güçlere sahip olan Doctor Strange, Mistik sanat konusunda uzmandır. Zaten evrenin' Mistik Koruyucusu' unvanı da ona verilmiştir.

8. Black Widow 

 Avengers ekibindeki diğer üyelere göre daha güçsüz gibi görünen Black Widow, son derece hızlı hareket edebilme yeteneğine sahiptir. Dövüş sanatlarında uzman olduğu için yenilmesi zor bir karakterdir. 

9. Hawkeye

 'Şahin Göz' lakabı olan Hawkeye, keskin gözlere sahiptir. Elindeki yay ve oklar ile harikalar yaratmaktadır. Cesur ve korkusuz olduğu için en güçlü Avengers üyelerinden birisidir. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!