Astrolojide evler neyi temsil eder? 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12. ev neyi temsil ve ifade eder?

Güncelleme Tarihi:

Astrolojide evler neyi temsil eder 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12. ev neyi temsil ve ifade eder
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2022 16:51

Haritanızı okuduysanız veya astroloji meraklılarıyla görüştüyseniz, muhtemelen On İki Ev'i duymuşsunuzdur. Birçoğumuz için burçlar, daha büyük astrolojik meraka açılan kapıdır. Onları takip etmeye başladığımızda, doğum haritalarımızın birçok hareketli parçasına daha aşina oluyoruz. Peki, astrolojide 12 ev nedir detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Doğum haritası, tam olarak doğduğunuz anda çekilmiş, Dünya'daki görüş noktamızdan gökyüzünün enstantane fotoğrafı gibidir.

ASTROLOJİDE EVLER NEYİ TEMSİL EDER?

Her gezegen, asteroit veya gök noktası bir Ev içinde bulunur ve bu yerleşim, yalnızca kendi kişiliğiniz hakkında değil, aynı zamanda çevrenizdeki dünyayla nasıl bir arada var olduğunuz hakkında da çok değerli bilgiler sunar. Ayrıca Evler geçmişinizi, bugününüzü ve geleceğinizi anlamanız için bir yol haritasıdır. Gökyüzündeki gezegenler bu alanlar arasında hareket ettikçe hem somut hem de duygusal farklı olaylar tetiklenir. Her ev farklı bir işaretle ilişkilendirilir.

1. Ev

1. ev tamamen başlangıçlarla ilgilidir. Benliğin ve kimliğin kökenini, dış görünüşünüzü ve yeni çabalarınızı belirler. 1. evin zirvesini yöneten burç, haritanızın yükselen burcu veya yükselen burcu olarak bilinir. Hal böyle olunca bu 1. ev, kendinizi dünyaya nasıl sunduğunuz, başkalarının sizi nasıl görebileceği ve ne tür "ilk" izlenimler yaratabileceğiniz açısından çok önemli hale geliyor.

2. Ev

2. ev, istikrar duygunuz, dünyada nasıl para kazandığınız ve aynı zamanda yakın çevrenizle ilgilidir. Beş duyuyu yöneten çok fiziksel ve maddi bir alemdir. 2. ev aynı zamanda değerler, öz saygı ve öz değer, gelir ve bedenlerimizde ve çevremizde evde nasıl hissetmeye başladığımızla da ilişkilidir.

3. Ev

3. ev iletişimin tüm yönlerini yönetir: düşünme, konuşma ve çevrimiçi kişiliğiniz. Bu teknoloji meraklısı sektör medyayı, elektronik cihazları ve mesaj verme ve alma yollarımızı yönetir. Birinci kimlik evini ve maddi kaynakların ve değerin ikinci evini temel alan bu zodyak bölgesi topluluk, mahalleler ve yerel seyahat ile ilgilidir. Ayrıca 3. ev tarafından yönetilir: kardeşler, komşular ve mahalleler, kütüphaneler ve ilkokul yılları. Fikirlerimizi dünyaya ifade etmeyi ilk bu şekilde öğreniriz.

4. Ev

Ev ve köklerin evi olarak da bilinen 4. ev, tüm haritanın temelidir. Direksiyonun en altında yer alan konu başlıkları arasında ev, güvenlik, anneler ve soy, çocuklar, bakım ve kendimizi nasıl evde ve güvende hissettiğimiz yer alıyor. Başkalarını besleme şekliniz ve kişisel bakım yaklaşımınız da bu sektör tarafından belirlenir.

5. Ev

5. ev tamamen kendini ifade etme, yaratıcılık ve kutlama ile ilgilidir. Bu, her şeyin yaratılışını -kendimizi sanatsal ve dramatik yollarla nasıl ifade ettiğimizin yanı sıra çocukların gerçek yaratılışını- yönetmesi anlamında çok verimli bir evdir. Bu ev dikkati, oyunu, romantizm ve sevginin zevklerini ve tiyatro, müzik ve resim gibi sanatları yönetir.

6. Ev

6. ev tamamen hizmet ve sağlıkla ilgilidir. Diğer 6. ev konuları arasında organizasyon, günlük rutinler ve bakım, zindelik, kişisel bakım, diyet/egzersiz, doğal yaşam ve diğer insanlara ve gezegene hizmet etme yer alır. Benlik ve kimlikten ifadeye ve hizmete geçerek konuların birbiri üzerine nasıl inşa edildiğini görmeye başlayabilirsiniz. 6. evden sonra, temalar dışa, toplumun iyileştirilmesine ve vücudun bakımına doğru döner.

7. Ev

Birinci kimlik evinin tam karşısında yer alan 7. ev, ilişkiler ve temas kurduğumuz diğer insanlarla ilgilidir. Bu alanda tüm ortaklıklar (ticari ve kişisel), sözleşmeler, evlilikler ve ticari alışverişler vardır. Burası, başkalarıyla takım oluşturduğumuz ve etkileşimlerimiz ve karşılıklı alışverişler yaratarak kendimizi tanıdığımız yerdir. Bu evin amacı iki güç dengesi yaratmaktır.

8. Ev

8. ev, haritanın daha gizemli alanlarından biridir. Doğum-ölüm-yeniden doğuş döngüsü, seks, derin bağlar ve diğer insanların parası ve enerjisi (pasif gelir, yatırımlar, miraslar, vb.) yoluyla dönüşümle ilgisi var. 8. ev tamamen derinliklere bakmak, enerji ve kaynakları sıralamak ve kendini ve başkalarını derin bir seviyede tanımakla ilgilidir. Bu, ikisinin bir olduğu ve üreme ve yenilenme ile ilişkili olduğu birleşme bölgesidir.

9. Ev

9. ev, küresel seyahat, üst düzey öğrenme, felsefe, din, inanç sistemleri, yayıncılık, üniversite öğretimi ve ayrıca neye inandığımız (ahlak, etik) ve nasıl aldığımız dahil olmak üzere her türlü geniş düşünce ve büyüme ile bağlantılıdır. Dünyanın çeşitli yerlerine, zihinlerimize ve varlıklarımıza yönelik riskler ve riskler. Zodyak çarkında 9. evin karşısında yer alan 3. ev tamamen bilgi ve bilgi ile ilgiliyken, bu ev bilgelik, sezgi ve büyük resim ile ilgilidir.

10. Ev

Haritanın en üstünde yer alan 10. ev, zodyakın en görünür ve halka açık alanıdır. Gelenekler ve kurumsal yapılar, gelenekler ve bu dünyada bırakmamız gereken her türlü mirasın yanı sıra 10. ev tarafından yönetilir. Bu, dünyanın sahnesi ve bizim nasıl görüldüğümüz, statümüz ve liderliğimiz. Aynı zamanda onurlar, başarılar, şöhret, kamu itibarı ve ayrıca yetkililer, babalar ve babalık ile ilgilidir. 10. evin zirvesinin yönetici işareti aynı zamanda gök ortası olarak da adlandırılır ve astrologlara kariyer yolunuz hakkında bir fikir verebilir.

11. Ev

11. ev, büyük insan gruplarıyla ilgili her şeyi yönetir. Aynı zamanda gelecekle, umutlarımız ve ideallerimizle de ilişkilidir. Arkadaşlıklar, ağlar, ekipler ve kolektifler gökyüzünün bu kısmıyla ilişkilidir. Ek olarak, orijinallik, eksantriklik, beklenmedik olaylar veya iç görüler, icatlar, astronomi, bilimkurgu, isyan ve geleceğe yönelik her şey gibi "Kova" ile ilişkilendirdiğimiz her şey. 11. ev, genellikle benzer düşünen bir grup insanla ve muhtemelen bir devrim de dahil olmak üzere, gelecekteki olasılıkları tasavvur etmekle ilgilidir.

12. Ev

12. ev, burç çarkındaki son alemdir. Muhtemelen tahmin ettiğiniz gibi, önceki 11 evin üzerine kuruludur ve bitişler, projelerin son aşamaları, yaşlılık ve teslimiyet ile ilişkilidir. Bilinçaltı ve hayal gücü ile bağlantılı olarak, ölümden sonraki yaşam ve rüya alanları hakkında da bilgi verebilir. Haritadaki daha gizli alanlardan biri olan 12. ev, kurumlar, hastaneler, hapishaneler ve inziva yerleri gibi toplumdan gizlenmiş veya ayrılmış alanları yönetir. Aynı zamanda film, dans ve şiir gibi yaratıcı sanatlarla da ilişkilidir.

 

BAKMADAN GEÇME!