Alev Topları Programı’na başvurular başladı

Güncelleme Tarihi:

Alev Topları Programı’na başvurular başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2016 16:34

Eğitimin niteliğini artırmaya yönelik programlar geliştirmek ve uygulamak üzere çalışmalar yürüten Çelikel Eğitim Vakfı’nın düzenlediği ‘Alev Topları Programı’ için başvurular başladı. İlgilenen adaylar başvurularını 31 Ağustos’a kadar vakfın internet sitesi üzerinden yapabilir.

Haberin Devamı

Çelikel Eğitim Vakfı, Alev Topları Programı’nın bu yılki başvuru süreci için çalışmalarına başladı. Grup ve bireysel mülakatlarla sürdürülen değerlendirme sürecinin ardından yeni ‘kıvılcım’larını belirleyecek olan Alev Topları Programı’na başvurular, 31 Ağustos kadar devam edecek. Alev Topları Programı ile öğrencilere yılda 12 süreyle ayda 400 TL burs imkanı ile birlikte pek çok kişisel, kültürel ve sosyal gelişim imkanı da sunuluyor.

Kıvılcımdan alev topuna

2012-2013 eğitim öğretim yılından bu yana yürütülen ve 5’inci dönem kıvılcımlarını belirleyecek olan Alev Topları Programı gençlerin okuldaki başarılarını etik değerlere dayalı, dengeli ve verimli bir yaşam biçimine dönüştürmek fikri üzerine yapılandırıldı. Programda, burs desteğinin yanı sıra, kişisel, kültürel ve sosyal gelişim konusunda fırsatlar sunuluyor. Burs alan tüm kıvılcımlar kendilerine sunulan ‘kültür sanat paketi’ ile kültür sanat etkinliklerine katılım imkanına sahip oluyor. Ayrıca program kapsamında kişisel ve sosyal gelişim eğitimleri düzenleniyor, alanında uzman kişilerle vizyon buluşmaları gerçekleştiriliyor ve kıvılcımlara çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde yer alma fırsatı sunuluyor. Kıvılcımlar kendilerine hediye edilen Müze Kart Plus ve İKSV Sarı Lale Kart abonelikleri ile kitaplarla da özel bir programa dâhil olmanın ayrıcalığını yaşıyor.

Haberin Devamı

Ayrıntılı bilgiye ‘celikelegitimvakfi.org’dan ulaşılabilir.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!