7 yıl sonra yeniden kurs açtı

Güncelleme Tarihi:

7 yıl sonra yeniden kurs açtı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2023 13:31

Dershanelerin yasa gereği kapatılmasından sonra temel lise olarak hizmet veren Nesibe Aydın Eğitim Kurumları yeniden LGS ve YKS adaylarına yönelik kurslara başladı. Toplamda 9 binden fazla öğrenciye eğitim veren kurum 7 yıl aranın ardından kurs açma kararı aldı. 22 ilde 22 şubesi bulunan ‘Aydın Kurs’un lansman toplantısı İstanbul Bostancı’da düzenlendi.

Haberin Devamı

1984 yılından bu yana eğitim dünyasında bulunan kurumun yeni markasının tanıtım törenine Yönetim Kurulu Başkanı Nesibe Aydın, kurum temsilcileri ve eğitimciler katıldı.

EĞİTİM YOLUNA BAŞ KOYDUK
Açılış konuşmasında “merkezimizin bulunduğu Ankara’ya ve Ankara dışındaki illere kurs açmaya geçtiğimiz yıl karar verdik” diyen Nesibe Aydın sözlerine şöyle devam etti;

“Yasayla dershaneler kapatılınca, okulculukta ilerleme kararı almıştık. Bu süreçte velilerden kurs açmamız konusunda talepler gördük. Çünkü bu zamana kadar öğrencilerimizi çok sıkı takiplerle iyi okullara, üniversitelere yerleştirdik. Dershane sektöründe birebir problem çözme ve etüt saatlerini ilk biz uygulamaya başladık. A’dan Z’ye tüm öğrencilerimizin başarısı için uğraştık, uğraşıyoruz.

Haberin Devamı

Sektörde eğitim kurumlarının giderleri oldukça arttı. Bu konuda kurumlar zorluk yaşıyor. Bizler öz kaynaklarımızı tüketmek pahasına bu yola baş koyduk ve eğitim hizmeti vermeye devam edeceğiz.”

ÖĞRETMENLERİ DE EĞİTİYORUZ
Çağdaş eğitime erişebilmekte öğretmenlerin eğitiminin önemini vurgulayan Aydın bu konuda da şunları söyledi; “Biz sadece öğrencileri eğitmiyoruz, öğretmenleri ve yöneticileri de eğitiyoruz. Öğretmenlerimizi 3 aşamalı bir sınavla alıyoruz. Bu sınavlardan biri öğretmenin mülakat ekibine sınıfta sunum yapmasını içeriyor. Ekibimize dahil olan öğretmenlerimizi yurt içi ve yurt dışındaki eğitimlere gönderiyoruz. Çağa ayak uydurmaları için bu eğitimlere çok önem veriyoruz. Bu sistem kurslarımızda da aynı şekilde işliyor. Amacımız sınavla öğrenci ve öğretmen seçerek yüksek başarıyı elde etmek.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!