Taş gibi fuar

Güncelleme Tarihi:

Taş gibi fuar
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 16:59

Türkiye’nin doğaltaş ve teknolojileri alanındaki zenginliği, bu yıl 22’ncisi düzenlenen MARBLE ile uluslararası alım heyetlerinin beğenisine sunuluyor.

Haberin Devamı

Taş gibi fuar

ALANINDA dünyanın ilk üçünde yer alan MARBLE 22. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir’de bugün açılıyor. Bu yıl yüzde 12’i büyüyerek bin 700’ün üzerinde firmanın yer aldığı MARBLE’da, yaşanan terör olaylarına rağmen hiçbir ülkeden rezervasyon iptali yaşanmadı. 139 bin metrekare alanda 4 gün sürecek MARBLE’da, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanından gelen mermer ve doğal taşlarla, taş işlemede kullanılan ekipmanlar sergilenecek. Ağırlıkları 10 ile 30 ton arasında değişen işlenmiş, yarı işlenmiş ve ham olmak üzere yaklaşık 15 bin ton doğaltaş fuarda yer alacak.

DÜNYADA İLK ÜÇTE

Haberin Devamı

Dünyada alanında düzenlenen fuarlar içinde ilk 3’te yer alan MARBLE, bu yıl bin 700’ü aşkın katılımcıyı ağırlıyor. MARBLE’a Almanya, ABD, Avustralya, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Brezilya, Dubai, Endonezya, Hindistan, İngiltere, İran, İspanya, İtalya, Mısır, Romanya, Suudi Arabistan, Ukrayna ve Yunanistan’dan önde gelen firmalar katılıyor. Fuar süresince sektör temsilcilerinin yanı sıra mimar, müteahhit ve mühendisler tüm doğal taş çeşitleri, mermer ve iş makinelerini bir arada görme imkanı bulacak.

Taş gibi fuar

HAVA ŞARTLARINA ÖNLEM

Bu yıl açık alanda yer alan mermer işleme makinelerinin olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi amacıyla alanın üzeri kapatıldı. Fuar İzmir D Holü ise mermer işleme yan sanayi ürünlerine ayrıldı. Büyük iş makineleri için Fuar İzmir’in fuar meydanı yeni alan olarak tahsise açılırken firmaların yerleşim planları ziyaretçilerin daha rahat dolaşacağı şekilde düzenlendi. Dünyanın dört bir yanından alıcıların geleceği MARBLE, bu yıl da mermer alanında önemli firmalarla sektör temsilcilerini bir araya getirecek.

Taş gibi fuar

Haberin Devamı

SAYILARLA MARBLE

139 bin metrekare fuar alanı

15 bin ton doğaltaş

1.700’ü aşkın firma

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!