Spor Hattı

Güncelleme Tarihi:

Spor Hattı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2010 20:47

Haberin Devamı

Turgutluspor ile Bal-Kes Körfez’despor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta Burhanettin Basetemur yönetiminde oynadığı 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik alarak büyük bir çıkış yakalayan Turgutluspor bugün Körfezspor’a konuk olacak. İzmit Alparslan Türkeş Stadı’nda maç saat 13.30’da başlayacak. Kırmızı Grup’ta ateş hattına gerileyen Dardanelspor, 18 Mart Stadı’nda aynı saatte kendisi gibi alt sıralardan uzaklaşmaya çalışan Eyüpspor’u ağırlayacak. 11 maçta 15 puan toplayan Balıkesirspor ise İsmetpaşa Stadı’nda Kocaelispor’la karşı karşıya gelecek. Bu maç da saat 13.30’da başlayacak.

Yaralı Tarzan Aslan’a karşıHİKMET Karaman’ın dümene geçmesinden sonra yakaladığı çıkışı son üç resmi maçta aldığı üç mağlubiyetle sekteye uğrayan Manisaspor, istanbul’da bugün galatasaray’ın karşısına çıkacak. Ali Sami Yen Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak randevuyu Fırat Aydınus, Serkan Ok, Kemal Yılmaz üçlüsü yönetecek. Tarzan’da sakat ve cezalı oyuncu yok. Teknik Direktör Hikmet Karaman son haftaların durgun golcüsü Makukula’dan patlama bekliyor. Karaman’ın galatasaray önünde sahaya sürmesi beklenen muhtemel 11 şöyle: İlker - Ömer Aysan, Kalabane, Dixon, Eren, Yiğit İncedemir, Murat Erdoğan, Mehmet Güven, Simpson, Isaac, Makukula

Haberin Devamı

Horoz Samsun’da Altay izmir’deBANK Asya 1. Ligi’nde Lider Denizli-spor ve Akhisar Bld bugün deplasmanda terlerken, Altay taraftarlarının huzuruna çıkacak. Lider Denizlispor, Samsun 19 Mayıs Stadı’nda saat 19.30’da Samsunspor’la karşılaşacak. Bu maç TRT 1’den naklen yayınlanacak. Aldığı istikrarsız sonuçlarla taraftarlarını üzen Altay, Alsancak Stadı’nda saat 13.30’da Giresunspor’u konuk edecek. Biletler kapalı 15, açık ve balkon 5, öğrenci (açık tribün) 2,5 TL’den satılacak. izmir temsilcisinde Yüksel dışında eksik yok. Haftayı Mersin deplasmanında geçirecek Akhisar Bld ise saat 13.30’da maçtan galip ayrılıp üçte üç yapmayı hedefliyor. Tevfik Sırrı Gür Stadı’ndaki randevuda Tuncay ve Doğan’ın yanı sıra Hakan Bayraktar forma giyemeyecek.

İzmirspor KonaksporBÖLGESEL Amatör Lig 8. Grup’ta üçte üç yaptıktan sonra Çine Madran ve Turgutreis Bld’ye mağlup olarak yara alan İzmirspor, Denizli temsilcisi Konakspor’u bugün ağırlayacak. Buca İlçe Stadı’ndaki maç saat 13.30’da başlayacak. Şimşek haftaya 9 puanla üç, Konakspor ise 8 puanla dördüncü sırada başladı. Teknik Direktör Nihat Umut, “Kazanıp kayıplarımızı telafi etmek istiyoruz” dedi. Şimşek’te Hasan Gostak ile yeni transfer Tuğrul’un da forma giyececeği ifade edildi.

Haberin Devamı

Egeliler gurbettespor Toto 3. Lig’deki Ege temsilcileri bugün deplasmanda sınav verecek. 1. Grup’ta yer alan Nazilli Bld, Nilüfer Stadı’nda Nilüferspor’a, Menemen Bld Arsin İlçe Stadı’nda Arsinspor’a, 3. Grup’taki Denizli Bld Hasan Doğan Stadı’nda Kepez Bld’ye, Torbalıspor ise Pazar İlçe Stadı’nda Pazarspor’a konuk olacak. Karşılaşmalar saat 13.30’da. Torbalıspor, hava yollarındaki bir aksama yüzünden ankara Esenboğa Havalimanı’nda yaklaşık 9 saat bekledikten sonra Trabzon üzerinden Pazar’a ulaştı. 2. Grup’taki Altınordu Erzurum ligden çekildiği için bay geçireceği haftayı 3 puanla kapatacak.

A. Petkim antalya BŞBBEKO basketbol Ligi’nde ilk dört haftayı iki galibiyetle geçen Aliağa Petkim, Ahmet Kandemir’in çalıştırdığı antalya BŞB’yi bugün konuk edecek. ENKA spor Salonu’ndaki karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Antrenör Halil Üner, antalya BŞB’nin Efes Pilsen ve Türk Telekom gibi güçlü ekipleri rakip sahada yendiğini hatırlatarak, “Disiplinli oynamazsak hayal kırıklığı yaşarız. Taraftarlarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz” dedi.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!