Serdar Ortaç İzmir'de "Ev"leniyor

Güncelleme Tarihi:

Serdar Ortaç İzmirde Evleniyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2013 16:57

Ege -Koop'un, Güzelbahçe Çamlı Köyü sınırında, toplam 130 dönümlük baş döndürücü güzellikte inşa ettiği ve henüz proje tam olarak tamamlanmamış olmasına rağmen yerleşimin başladığı Dört Mevsim Konakları, Şarkıcı Serdar Ortaç'ı da ağırlayacak.

Haberin Devamı

Serdar Ortaç da Dört Mevsim'li oluyor
Şarkıcı Serdar Ortaç'ın Litvanyalı manken nişanlısı Chloe Loughnan, hem yeni yaşam merkezini görmek hem de Dört Mevsim Konakları'nın tanıtım lansmanına katılmak için İzmir'e geldi. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan ile Güzelbahçe-Urla arasındaki Çamlı Köyü mevkiinde inşa edilmekte olan proje alanına geçen Loughnan, konaklara ve çevreye hayran kaldı.

Serdar Ortaç İzmirde Evleniyor

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Dört Mevsim Konakları'nın prestij projelerinden biri olduğuna dikkati çekerek,
“130 dönümlük proje alanımızın 101 dönümü yeşil alan olarak planlandı. Ülkemizin ünlü sanatçılarından Serdar Ortaç ve nişanlısının da Dört Mevsim Konaklarını tercih etmesinden çok mutlu oldum. Öyle anlaşılıyor ki, bu prestij projemizin ünü sadece İzmir ve bölgemizle sınırlı kalmamış İstanbul hatta yurtdışına kadar ulaşmış. Serdar Ortaç ve nişanlısı Chloe Loughnan'ın tercihleri bunu çok açık şekilde gösteriyor. Bunun yanı sıra önümüzdeki günlerde yine bu projemize dair yeni gelişmeleri de kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz”dedi.

Haberin Devamı

Serdar Ortaç İzmirde Evleniyor

Basın karşısına çıkarak projeye yönelik değerlendirmelerde de bulunan Loughnan ise, “Gerçekten muhteşem hatta eşsiz. Ege-Koop çok güzel bir proje gerçekleştirmiş. Urla'ya daha önce de gelmiştim ve hem doğasını hem insanlarını çok sevmiştim. Beklentilerimin ötesinde bir yer çıktı karşıma. Bu kadarını beklemiyordum”dedi.
Konakların özellikle yeşil ve mavinin kesiştiği bir bölgede yeralmasının az bulunur bir şey olduğunu kaydeden Loughnan,
“Açıkçası burada yaşamayı da çok isterim. En azından burada çok daha fazla zaman geçirmeyi. Çünkü burası müthiş bir dinlence yeri de aynı zamanda. Dolayısıyla Serdar'ı ikna etmek için ne gerekiyorsa yapacağım. Hatta mutlaka ikna edeceğim” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!