"Markalaşmada Liderlik" ödülü Ege Seramik’e

Güncelleme Tarihi:

Markalaşmada Liderlik ödülü Ege Seramik’e
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2015 13:32

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Ekonomi Bakanlığı’nın katkılarıyla bu yıl dördüncüsünü düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası’nda "Markalaşmada Liderlik" ödülünü Ege Seramik kazandı.

Haberin Devamı

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) inovasyon kültürünü her alana yaymak amacıyla düzenlediği, üç gün süren kongreye binlerce kişi katıldı. 43 yıllık bir Türk markası olan Ege Seramik de Türkiye İnovasyon Haftası’nda "Markalaşmada Liderlik Ödülü"ne layık görüldü. Ödülü Ege Seramik adına Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İbrahim Polat Holding CEO’su Baran Demir, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin elinden aldı.

Ödülü değerlendiren Baran Demir; "Kurulduğumuz günden itibaren Türkiye’nin markalaşma yolunda önemli adımlar atmış örnek şirketlerinden biriyiz. Bu günlere kolay gelmedik. Markalaşma yıllar alan bir süreç. İtibarını koruyabilmek ise başka bir süreç. Markamıza bağlılığı artıracak ve değer katacak yaratıcı faaliyetlerle satış kanallarımızı genişlettik. Bu çabalarımızın karşılığında Ege Seramik Türkiye’nin yurtdışında bilinen ilk 100 markası arasına girdi. Ardından aldığımız Markalaşma Liderlik Ödülü de bizi gururlandırmış ve hedeflerimize ulaşma yolunda büyük motivasyon kaynağı olmuştur. Aldığımız ödülde emeği bulunan tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!