Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2000 00:00

Haberin Devamı

Adaşla işbirliği

BORNOVA: Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refet Saygılı ile Yunanistan'ın Midilli Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Themistocles Lekkas Sakız Adası'nda işbirliği protokolü imzaladı. İki rektör anlaşma anısına birbirlerine armağanlar verdi.

Tapu için piknik

FOÇA: Foçaköy'de tapularını alan arsa sahipleri için piknik düzenlendi. Eritaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erten, ‘‘Mükemmel manzaralı, en iyi şekilde planlanmış bir yerde, uygun ödeme koşullarıyla arsa satıyoruz. Gösterilen ilgi bizi sevindirdi’’ dedi.

Fuar talihlileri

ALSANCAK: Tunajans'ın düzenlediği Bilgisayar Büro ve İletişim Teknolojileri Fuarı'nı gezen Hüseyin Hakan Bilgin, Mustafa Kaya, Yıldız Mırnak, Orhan Yalavuz, Hüseyin Erdoğan bilgisayar kazandı. Armağanları KRN Bilgisiyarları yetkilileri Hakan Kenet ve Ersin Güngör verdi.

En kıdemli berber

ALSANCAK: İzmir'in en eski berberi 75 yaşındaki Adem Gülhan, günde on saat çalışıyor. Ünlü erkek kuaförü Bülent Ervarlıklı ile çalışan 4 çocuk, 7 torun sahibi Gülhan, ‘‘İlk memur müşterim eski valilerden Kemal Adımlı idi. Belediye başkanları Osmar Kibar, İhsan Alyanak da müşteridi’’ diyor. Mustafa OĞUZ

12. yıl şerefine

MORDOĞAN: 12'nci kuruluş yılını kutlayan Aras Kargo, şube müdürü ve çalışanlarını 4 gün Aras Otel'de ağırladı. Yönetim Kurulu Başkanı Celal Aras ile Genel Koordinatör Aslan Kurt, atılım ve hedeflerini anlattı, ülke genelinde 5 bin çalışanla 800 noktada hizmet verdiklerini söyledi. Neşet ÖZTEKİN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!