İkizleri evlilik ayırdı

Güncelleme Tarihi:

İkizleri evlilik ayırdı
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2016 14:27

DENİZLİ’nin Honaz İlçesi’nde 24 yıl önce dünyaya gelen, bugüne kadar eğitimleri, askerlikleri, işleri bile ortak olan tek yumurta ikizlerinden Emre Yılmazlar evlendi. İkizi Yunus Yılmazlar 24 yılda hayat çizgilerinin ilk kez ayrıldığını söyledi.

Haberin Devamı

İkizleri evlilik ayırdı

Honaz’da 1991 yılında Mehmet ve Fatma Aydınlar çiftinin çocukları olarak dünyaya gelen tek yumurta ikizleri Yunus ve Emre Aydınlar, Mimar Sinan İlköğretim Okulu’nda ilkokul eğitimlerini tamamladı. Aynı sınıfta eğitim gören, aynı sırayı paylaşan tek yumurta ikizleri, lise eğitimlerini de birlikte 75. Yıl Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamladı. Liseden sonra askere giden ikizler aynı birlikte askerlik yaptı. Rize’nin Pazar ilçesinde jandarma olarak askerliklerini yapan Yunus ve Emre Yılmazlar; aynı koğuşta, aynı ranzada altlı üstlü yattı. Askerliklerini tamamlayan ikizler daha sonra Denizli’de bir iletişim şirketinde çalışmaya başladı. Yunus ve Emre Yılmazlar, iki ay önce Merkezefendi Belediyesi’nde birlikte işe alındı.

Haberin Devamı

Belediyenin gülen yüzü ayrılmaz ikizlerden Emre Yılmazlar, Tülay- Mustafa Demirci çiftinin kızı Cemile Demirci ile dünyü evine girdi. Çiftin nikahını, AK Partili Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu kıydı.

İkizlerden Yunus Yılmazlar, kardeşiyle ilk kez evlerinin ayrılacağını, kardeşinin mutluluğunun kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise, ilk kez böylesine ilginç bir nikahı kıydığını söyleyerek, Emre ve Cemile çiftine bir ömür boyu mutluluk diledi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!