Genç girişimcilere sertifikalarını aldı

Güncelleme Tarihi:

Genç girişimcilere sertifikalarını aldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2015 15:19

BURHANİYE Ticaret Odası ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen Girişimcilik kursunu bitiren 30 kişiye sertifika verildi.

Haberin Devamı

Burhaniye Ticaret Odası'nda KOSGEB'in Girişimcilik kursunu bitiren 30 kişiye belgeleri verildi. Törene, KOSGEB Balıkesir Şube Müdürü Hüsamettin Çay, Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Sarıbaş, Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Aysel, Yönetim Kurulu Üyesi Alptekin Uysal, Genel Sekreter Ersel Pazarbaşı ve kursiyerler katıldı.

KOSGEB Şube Müdürü Hüsamettin Çay, 30 bin lira olan hibe desteğinin 50 bine, 70 bin lira olan faizsiz kredi desteğinin de 100 bin liraya kadar yükseltildiğini söyledi. Girişimcilerden kısa sürede işlerini kurmalarını isteyen Müdür Hüsamettin Çay, Burhaniye'nin eğitim merkezi haline geldiğini vurguladı.
Girişimcilik kursu için 109 kişinin başvurduğunu anlatan Burhaniye Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Sarıbaş, "Biz, Burhaniye'nin yanı sıra körfezdeki diğer ilçelerde yaşayan girişimcilere de hizmet veriyoruz. Kursumuzu bitiren arkadaşlarımızın güzel işler yapmalarını bekliyoruz" dedi. Ticaret Odası Genel Sekreteri Ersel Pazarbaşı, sahneye gelen genç girişimcilere sertifikalarını verdi.

BAKMADAN GEÇME!