En büyük festival gün sayıyor

Güncelleme Tarihi:

En büyük festival gün sayıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2016 12:50

İZMİR’de 3 Mart Perşembe günü başlayacak olan dünyanın en büyük kukla festivali İzmir Uluslararası Kukla Günleri gün sayıyor.

Haberin Devamı

En büyük festival gün sayıyor

10’ncu yılını kutladığı 2016’da dünyanın en büyük Kukla festivali olarak gerçekleşecek olan festivalin bu yılki sloganı: Gevrek, Boyoz ve Kukla. 9 Nisan’a kadar sürecek olan festival de 32 ülkeden 58 kukla tiyatrosu topluluğu katılacak ve tüm İzmir’i kocaman bir sahneye dönüştürmesinin yanı sıra birçok ilke de imza atacak. 45 mekƒnda 64 gösteriyi 275 kez tekrarlayacak olan kukla tiyatrosu grupları İzmir’i görkemli bir renk cümbüşüne çevirecek.

En büyük festival gün sayıyor

Kuklayı her yönüyle bir bütün olarak ele almayı amaçlayan festival, sergi, atölye çalışmaları ve daha birçok etkinlikle İzmirlilerin karşısına çıkacak ve her yaştan izleyiciye uygun etkinlikler bulunacak. Festivalin programı kapsamında düzenlenen 2’nci Kipa AVM Kukla Şenliği birbirinden güzel kukla gösterileri ve atölye çalışmaları ile küçük, büyük herkes için tam bir eğlence atmosferi oluşturacak.

Hem ücretli hem ücretsiz etkinliklerden oluşan festival programına www.izmirkuklagunleri.com adresinden kolaylıkla ulaşılabilir. İzmir Uluslararası Kukla Günleri Direktörü Selçuk Dinçer, herkesi etkinllikleri izlemeye çağırdı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!