Eğitim Hattı

Güncelleme Tarihi:

Eğitim Hattı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2010 21:27

Haberin Devamı

Gelişim’de iki bin kişilik bahar şenliği? izmir, (DHA)GELİŞİM Koleji’nin her eğitim-öğretim sezonu sonunda olduğu gibi, bahar şenliği düzenledi. Oluşturulan Gelişim Çarşısı’nda Boyner Mağazası alışveriş standı açtı, Türk Ekonomi Bankası velilerle görüştü, Renault’un son modelleri tanıtıldı, Techno Kids’in lego robotları gösteri yaptı, eğlenceler düzenlendi. 2 binin üzerinde veli ve öğrencinin katıldığı şenlikte Ora Lahmacun, Feast, Doğuş Çay, Aytekin Usta Çiğ Köfteleri, Sini Börek, Uludağ Gazozları, Kuru Kahveci Mehmet Efendi, Haribo ve Coca Cola ikkramlarda bulundu. Sunshine Band Orkestrası, herkese eğlenceli bir gün geçirtirken, Aktiva Dans ve Fitness Grubu ise gösterileriyle büyük ilgi topladı. Fotoğraf sanatına ilgisiyle de tanınan Gelişim Koleji Kurucusu Serdar Öner’in eserlerinden oluşan bir sergi de açıldı.

130. yıl mezunlarına diploma

Haberin Devamı

? izmir, (DHA)izmir Özel Saint Joseph Fransız Lisesi’nin 130’ncu yıl mezunlarına törenle diploma verildi. Okul bahçesinde yapılan törene bu yılın 68 mezunu, aileleriyle katıldı. Birinci Desire Eylül Cannon, ikinci İpek Gedik ve üçüncü Alp Özzeybek diplomalarını Müdür Madam Maire’den teslim aldı. Çocuklarının sevinci ile duygulanan anne babaların heyecanı tören boyunca sürdü.

Atıklar heykel oldu

? İlker KILIÇASLAN, (DHA)TÜRK Hava Kurumu İlköğretim Okulu’nun 7 ve 8’inci sınıf öğrencileri, Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri kapsamında, görsel sanatlar dersinde atık plastik şişelerle süt kutularından yaptıkları insan ve hayvan heykellerini Belediye Kültür Sitesi Fuayesi’nde sundu. Sergiyi Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu açtı. Serginin açılışında ODTÜ Ülkem Koleji’nden Lara Tülü ve Deniz Yörüker isimli öğrenciler doğa ve çevre konulu pandomin gösterisi yaptı. Dün kapanan sergi ilgiyle izlendi.

Miniklerden gösteri

? izmir, (DHA)izmir’deki Özel Deniz Koleji Anaokulu’nun değişik yaş gruplarındaki öğrencileri, bale, tiyatro, konser gibi etkinlikler sundu, velileri hayran bıraktı. Veliler, “Ders içinde ve dışında çocuklarımızın olumlu davranış ve yüksek başarılarını görmek bizi çok mutlu ediyor. Öğrenci ve eğitimcilerle sosyal etkinliklerde bir araya gelmekten keyif alıyoruz” ortak görüşünü dile getirdi.

Anasıfının gecesi

Haberin Devamı

? Mehmet YENEN / SİMAV, (DHA)SİMAV 4 Eylül İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencileri Belediye Yeni Düğün Salonu’nda düzenlenen yılsonu etkinliğinde büyük alkış aldı. Şiirler okuyan şarkılar söyleyen minikler, halk oyunları ve skeçleriyle öğretmenleri ve velilerinden tam not aldı. Okul Müdürü Celal Yılmaz, gösteri sonunda minikleri tek tek kutladı.

Uygulamalı eğitim

? Mehmet ALTINTAŞ / GEDİZ, (DHA) KÜTAHYA’nın Gediz İlçesi’nde, Mesleki Eğitim Merkezi’nin hazırladığı 2009-2010 Eğitim Öğretim yılı okul tanıtım faaliyetleri kapsamında uygulamalı eğitim yapıldı.Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Aslan’la, Gediz’e bağlı çeşitli ilköğretim okullarını ziyaret eden kalfa öğrenciler, önce binaların gerekli bakım ve onarımını yaptı. Kadın ve erkek berberliği bölümü öğrencileri de ilköğretim okulu öğrencilerinin saçlarını kesti, bakımlarını yaptı. Müdür Aslan, “Berber, metal işleri, elektrikçilik bölümü kalfa öğrencilerimiz hem mesleki uygulama yapıyor hem de okullarını tanıtıyor” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!