Çocuklara masal tadında bir oyun

Güncelleme Tarihi:

Çocuklara masal tadında bir oyun
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2016 16:22

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ’Nasrettin Hoca ve Çikolata Cadıları’ adlı tiyatro oyununu Manisalı çocuklarla buluşturdu.

Haberin Devamı

Çocuklara masal tadında bir oyun

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Manisalı çocuklara keyifli bir hafta sonu geçirtmek amacıyla Kültür Merkezi Lale Salonu’nda ’Nasrettin Hoca ve Çikolata Cadıları’ adlı çocuk oyununu sahneledi. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu Sabri Sür’ün yazdığı, Şehir Tiyatrosu oyuncularından Kaan Şensoy’un yönettiği oyunda Kaf Dağı’na gitmek isteyen üç çocuk, ailelerinden izin almadan yola koyulunca meraklı aileler Nasrettin Hoca’dan yardım ister. Çocukların tehlikeli yolculukları, küçük izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Çocuklara kitap okumayı, doğa sevgisini ve ailelerinden habersiz hiçbir şey yapmamaları mesajını veren oyun, salonu dolduran küçük seyircilerin beğenisini kazandı.

Haberin Devamı

Çocuklara masal tadında bir oyun



Nasrettin Hoca ve Çikolata Cadıları oyunu her Cumartesi Kültür Merkezi’nde saat 12.00’de ücretsiz sahne alacak. Büyükşehir Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, çocukları tiyatroyla tanıştırmaya devam ettiklerini belirterek, Manisalı küçük izleyicileri oyuna davet etti.





BAKMADAN GEÇME!