Bileği bükülmüyor

Güncelleme Tarihi:

Bileği bükülmüyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2007 00:00

Galatasaray, Tarsus İY, Etimesgut Şeker ve Darıca ile birlikte Türkiye liglerinin en az yenilen 5 takımından biri olan Bal-Kes, teknik adam krizlerine rağmen devreyi 2. bitirip 2. Lig umudunu ikinci yarıya taşıdı.

BALIKESİRSPOR, ilk üç takımın direkt 2.Lig'e çıkacağı, 4 ve 5. sırayı alan ekiplerin Play-Off oynayacağı TFF 3.Lig 3.Grup'ta ’’teknik arızaya’’ rağmen devreyi 29 puanla ikinci sırada bitirerek umutlarını ikinci yarıya taşıdı. 16 maçta 7 galibiyet ve 8 beraberliğe karşılık sadece 1 yenilgi alan Bal-Kes; G.Saray, Tarsus, Etimesgut Şekerspor ve Darıca ile birlikte Türkiye liglerinin en az mağlup olan 5 takımından biri unvanını elde etti.

ÜÇÜNCÜ TEKNİK ADAM

Balıkesir'de ilk yarıya damgasını vuran olay, teknik adam krizleri oldu. Lige büyük umutlarla başlayan Teknik Direktör Çetin Akın henüz 1. haftada sağlık sorunlarını öne sürüp istifa edince, göreve Mehmet Demirtaş geldi. Ancak Demirtaş devrenin bitimine 3 maç kala yönetimle ters düşüp bırakınca takım Antrenör Aslan Toklu'ya kaldı. Demirtaş'ın sözleşmesini fesh edemeyen yönetim, 3 maçta 7 puan alan Aslan'la sezonu bitirmeyi kararlaştırdı.

TARAFTARDAN DESTEK

Amatör kümede geçen 5 yılın ardından önceki sezon yeniden 3.Lig'e dönen Balıkesirspor, ilk yarıda taraftarından büyük destek gördü. Kırmızı-beyazlı ekibe gönül verenler hemen her maçta tribünleri doldururken, Başkan Kemal Büyükakın, ’’Taraftarımız 12. değil, 1. futbolcumuz ’’ diyerek seyircinin hakkını teslim etti. Vali Selahattin Hatipoğlu ve Belediye Başkanı Sabri Uğur da her maçta tribündeki yerlerini alarak Bal-Kes'e destek verdiler. Coşkun YAMAN, (DHA)

Hedefe doğru ilerliyoruz

BAŞKAN Kemal Büyükakın, sezon başında belirlenen hedefe emin adımlarla yürüdüklerini söyledi. Büyükakın, ’’İlk yarıda beklemediğimiz maçlarda sürpriz puanlar kaybettik. Ancak ikinci yarı öncesi gerekli takviyeleri yapıp, eksiklerimizi gidereceğiz. Amacımız şampiyon olup, 2.Lig'e çıkmak’’ dedi.

İkinci Lig’e lider çıkarız

İKİNCİ yarıda tek hedeflerinin Denizli Belediyespor'u geçip sezonu lider tamamlayarak 2.Lig'e çıkmak olduğunu söyleyen Antrenör Aslan Toklu şöyle konuştu: ’’Tüm şanssızlıklarımıza rağmen iyi bir ilk yarı geçirdiğimize inanıyorum. Bazı maçlarda kaybettiğimiz puanlar yüzünden ikinci sırada kaldık. Devre arasında 2-3 nokta transfer yaparak eksiklerimizi gidermek amacındayız. Balıkesirspor, bu sezon 2. Lig'in kapısını açacak.’’

MAÇ SONUÇLARI

Muğla: 2-Balıkesir: 1

Balıkesir: 0-Burdur: 0

K.Şeker: 2-Balıkesir: 2

Balıkesir: 1-O.Reno: 0

Aliağa: 1-Balıkesir: 1

Balıkesir: 1-Isparta: 0

Kütahya: 1-Balıkesir: 2

Balıkesir: 1-Nazilli Bld: 1

Altınordu: 1-Balıkesir: 1

Balıkesir: 2-Y.Ereğli: 1

Nilüfer Bld: 1-Balıkesir: 2

Balıkesir: 0-Denizli Bld: 0

Torbalı: 2-Balıkesir: 2

Balıkesir: 1-Akhisar: 0

Tavşanlı: 1-Balıkesir: 2

Balıkesir: 1-Aydın: 1

GOLLER

Yusuf Yalçın5

Umut Salgınoğlu5

Remzi3

Ümit Canbaz3

Ali Hürlü1

Sabri Yılmaz1

Erhan Kayar1

Ali Özgür1
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!