Aslan, Genç'in evinde

Güncelleme Tarihi:

Aslan, Gençin evinde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2012 15:00

EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir Büyükşehir Belediyesi davasında 463 gün tutuklu kaldıktan sonra geçen hafta kontrollü ev hapsi şartıyla tahliye edilen Genel Sekreter Pervin Şenel Genç'i ziyaret etti.

Haberin Devamı


EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Ankara Temsilcisi ve CHP Parti Meclisi Üyesi Faruk Demir ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Pervin Şenel Genç'i ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaret sırasında 14 aylık cezaevi sürecini anlatan Genç, “Dünyada özgürlük kadar güzel bir şey yok. Öyle ki bir insan için bundan daha büyük mutluluk, bundan daha büyük onur, bundan daha büyük şeref olur mu? Yüzlerce yöneticimiz sorguya çekildi, en az yüzüne dava açıldı. Tutuklamalar yaşandı. Gerçekten çok zor günler geçirdik. Anlatmakla tarif edilemez yaşadıklarım. İzmirlilerin desteği sayesinde bu zor günleri geride bırakacağımıza inanıyorum” dedi.


GENÇ: BİZ KENDİMİZDEN EMİNİZ
Büyük bir skandal haline sokularak gerçekleştirildiğini öne sürdüğü operasyonlar sonrasında gelinen noktanın düşündürücü olduğunu belirten Genç, “Bugün bize isnat edilen onca suça rağmen çok şükür ki özgürüz. İçeride tek bir arkadaşımız kalmadı. Ben de, arkadaşlarım da kendimizden eminiz” diye konuştu.

Haberin Devamı


ASLAN: SİZ ARTIK İZMİR'İN SEMBOLÜSÜNÜZ
EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan da, sürecin tüm İzmir'i ve İzmirlileri üzdüğünü, 14 ay sonra da olsa yaşananların geride kalmış olmasının ise sevindirici olduğunu kaydederek, “Süreci sadece İzmir değil tüm Türkiye yakından izledi. Diliyoruz ve umuyoruz ki, bu geçici ev hapsi dönemi de son bulacak ve yargılama sonucunda tamamen aklanacaksınız. Siz artık İzmirlilerin dik duruşunun sembolüsünüz” dedi.
CHP Parti Meclisi Üyesi ve EGE-KOOP Ankara Temsilcisi Faruk Demir ise, “Türkiye yargı bağımsızlığı bakımından da zor günler geçiriyor. Sayın Pervin Şenel Genç'in kısmi de olsa özgürlüğüne kavuşması hepimizi mutlu etti. Onlarca tutuklama ile başlayan bir süreçte bugün tek bir tutuklunun kalmamış olması ise ayrıca üzerinde düşünülmesi gereken bir durum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!