EGC Başkanı Demirci güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

EGC Başkanı Demirci güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2016 15:43

EGC Başkanı Demirci güven tazeledi

Haberin Devamı

ERZİNCAN, (DHA)-ERZİNCAN Gazeteciler Cemiyeti Derneği (EGC) olağan genel kurulu yapıldı. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Demirci yeniden seçilerek, üyelerinin güvenini tazeledi.

EGC olağan genel kurul toplantısı bugün Cemiyet tesislerinde yapıldı. Genel Kurulu, İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun, Birlik Haber-Sen İl Temsilcisi Mustafa Sevilir, Anagold Madencilik Basın Müşaviri Halil Yüksel da izledi. Divan Başkanlığını Hüseyin Aslan’ın, Katip Üyeliklerin Ünal Tuygun ve Semih Peker’in yaptığı EGC olağan genel kurulu, saygı duruşuı ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Yönetim kurulu faaliyet raporu, 2013-2014-2015 yıllarına ait gelir- gider bilançolarının okunması, bu döneme ait denetim kurulu raporlarının okunması ve ibra edilmesinin ardından, dernek organlarına seçimi yapıldı. EGC'nin 59 üyesinden 38'nin oylarını oylarını alan Recep Demirci, yeniden başkan seçildi.

Gazeteciliğin meşaketli ve bir o kadar da fedakarlık isteyen bir meslek olduğunu hatırlatan EGC Başkanı Recep Demirci, Erzincan’da görev yapan yerel ve ulusal basın kuruluşu temsilcilerinin çalışmalarını özverili bir şekilde sürdürdüklerini bildirdi. 2010 yılında kurulan Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Derneğinin, basın mensuplarını bir arada, birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını vurgulayan Başkan Demirci, bundan sonra da basın mensuplarının sesi olmaya devam edeceklerini belirtti. Demirci, genel kurul üyelerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI





 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!