GeriSeyahat e-kolay Yanlızları da Unutmadı...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
e-kolay Yanlızları da Unutmadı...

e-kolay Yanlızları da Unutmadı...

e-kolay içeriğinde yaptığı yeniliklerle yediden yetmişe herkesin internetteki platformu olmaya devam ediyor. e-kolay son olarak Internette sevgililer için her türlü detayı düşünmüş. Hediye seçmekte zorlananlar için kıyafetten kozmetiğe, çiçekten çikolataya kadar tüm hediye seçenekleri, sevgililerin duygularını en kolay ve maliyetsiz şekilde ifade edebilecekleri sevgiliye mesaj alternatifi, başta İstanbul olmak üzere büyük kentlerde sevgililerin gidebileceği en güzel ve romantik mekanlar, sevgililer için her türlü özel ayrıntı sitede mevcut.

Astrolojinin gizemli diliyle sevgililerin burçlar uyumu, sevgililere gönderilebilecek en güzel

e-kartlar, sevgisini çiçekle ifade etmek isteyenler için çiçek anlamları ve seçenekleri de sunulan hoşluklar arasında.Ayrıca her gün için bir aşk testi uygulaması da sevgililerin birbirini tanıması için düşünülmüş; ” Nasıl bir aşıksınız? Sevgilinizi ne kadar tanıyorsunuz? Aşka inanıyor musunuz? gibi konu başlıkları altında.

 

Site içeriğinde yer alan; seni seviyorum demenin 99 yolu, en güzel aşk sözleri, ünlülerle aşk üzerine röportajlar, beyaz perdeden ve tarihten büyük aşklar hakkında bilgiler de sevgililer gününe özel olarak hazırlanmış diğer konular.Kullanıcıların aşklarını, hayallerini, kalp kırıklıklarını anlatıp paylaşabilecekleri interaktif bölümler de mevcut; aşkınızı anlatın, aşk hayalleri gibi.

 

Sevgilisi olmayanları da unutmayane-kolay’da anti 14 şubat sayfaları da tasarlanmış; Yalnızlar kulübü, Eski sevgiliye mesaj, Ayrılık hikayeleri gibi yalnızların da kendilerinden birşeyler bulabileceği bölümler bu sayfalarda yalnızlarla buluşuyor.

 

Ayrıntılı bilgiye http://www.e-kolay.net/sevgililer_gunu/  internet adresinden ulaşabilirsiniz.

False