Duygu Gönel: Bir hayranım 5 metre mektup yolladı

Güncelleme Tarihi:

Duygu Gönel: Bir hayranım 5 metre mektup yolladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2017 14:27

Almanya Süper Starını Arıyor (DSDS) yarışmasında sona yaklaşıldı. 500 bin euroluk para ödüllü yarışmada altı aday final için birbiriyle yarışıyor.

Haberin Devamı

ALTI aday arasında bulunan 22 yaşındaki Duygu Gönel de yarışmanın finaline kalmak için cumartesi akşamı son kez sahne alacak. RTL televizyonunda ekrana gelecek yarışmanın başlama saati 20.15. Altı aday bu kez birer şarkı seslendirecek. Duygu Gönel, Whitney Houston’ın ‘One Moment In Time’ şarkısıyla izleyicilerin karşısına çıkacak. Finale bir adım daha yaklaştığını belirten Duygu Gönel, şunları söyledi:

BAŞTAN SONA OKUDUM

“Yarışmada sona yaklaştıkça adrenalin daha çok yükseliyor. Çok heyecanlanıyorum. Geçen hafta heyecanım nedeniyle gerçek performansımı sergileyemedim. Şimdi altı aday kaldı. Adayların sayısı azaldıkça daha yoğun çalışıyoruz. Bu hafta içini hayranlarımdan gelen mektuplara ayırdım. Bir kutu dolusu mektup aldım. En ilginci ise bir kadın hayranımın bana gönderdiği mektuptu. Tam beş metre uzunluğunda bir kağıda duygularını yazmış. Çok hoşuma gitti. Mektubu baştan sona okudum.”

Haberin Devamı

İKİ KİŞİ ELECENEK

Duygu’nun finale kalması, izleyicilerinden telefonla göndereceği destek mesajlarına bağlı. DSDS yarışmasında Duygu Gönel dışında Alexander Jahnke (29), Alphonso Williams (54), James Brown, Chanelle Wyrsch (20), Maria Voskania (29) ve Noah Schärer (16) yarışıyor. Cumartesi akşamı yapılacak yarışmada iki aday elenecek. Kalan dört aday ise 6 Mayıs’ta yapılacak finalde birincilik için yarışacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!